Power Couple, 11 martie: Daiana Anghel și Sorin Gonțea s-au întors în competiție. Reacțiile celorlalte cupluri: „Votul a născut niște monștri”

.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea s-au întors la Power Couple România în ediția de luni, 11 martie, în urma unui vot. Celelalte patru echipe rămase în lupta pentru marele premiu au votat în unanimitate pentru întoarcerea cuplului în competiție.

Lino Golden, critici dure la adresa foștilor adversari de la Power Couple România

În ediția de seara trecută, toate cuplurile eliminate de la Power Couple România s-au întors pe platourile de filmare. Ulterior, Dani Oțil a anunțat că una dintre echipe se va putea întoarce în competiție. Alegerea cuplului a stat în mâinile celorlalte patru cupluri rămase în reality show.

„Ce dor mi-a fost de vilă”, a spus Lino Golden ironic, înainte de votul foștilor colegi.

Oana Matache și Radu Siffredi, Tudor și Ana Ionescu, Cosmin și Eliza Natanticu și Emi și Mădălina Popescu au votat în unanimitate pentru întoarcerea în competiție a cuplului format din Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Spiritele s-au încins între concurenți imediat ce cuplurile rămase în competiție s-au retras pentru a discuta votul.

„Nu îmi plac oamenii perverși. Ăsta este un argument cinstit. Pe mine nu m-a surprins deloc treaba pentru că sunt perverși, mincinoși și falși”, a mai spus Lino Golden.

Citește și: Power Couple 2024: Tensiuni între Oana Matache și Radu Siffredi. Concurenta a izbucnit în lacrimi: „E rău tare ce se întâmplă”

Cristi Iacob și Radu Siffredi, conflict aprins în ediția Power Couple din 11 martie

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost votați să se întoarcă în casa din Malta. Cuplurile rămase în show au votat strategic întoarcerea Daianei Anghel după ce aceasta din urmă le-a spus că are o criză de sciatică. Restul echipelor eliminate cred că Daiana s-a prefăcut pentru a părea o verigă slabă și a fi reintrodusă în competiție.

Votul strategic al celor rămași în competiție a fost subiect de discuție pentru celelalte echipe care n-au primit a doua șansă.

„Cred că votul ăsta a născut niște monștri”, a mărturisit Emi de la Noaptea Târziu.

Au apărut tensiuni între Cristi Iacob și Radu Siffredi. Actorul a fost dezamăgit că nu a fost votat să revină în show, având în vedere lacrimile vărsate de ceilalți concurenți la plecarea lui acasă.

Citește și: Cine este Sorin Gonțea de la Power Couple. Soțul Daianei Anghel a trecut prin momente dificile în viață

Daiana Anghel: „Am simțit că mă uit la două tabere”

„De ce, mă? V-a fost frică?!”, a întrebat Cristi Iacob. Actorul nu a considerat decizia foștilor adversari ca fiind fair play.

„Pe mine m-a aprins așa pentru că nu există fair play în competiția asta!”, i-a zis Radu Siffredi. „Nu există, nu?!”, a replicat Cristi Iacob.

„Am simțit că mă uit la două tabere și n-am înțeles de ce, pentru că nicio secundă n-am prevăzut treaba asta, că vor exista două tabere, cei întorși cu cei rămași”, a mai spus Daiana Anghel.

În ediția Power Couple România din această seară un cuplu va fi eliminat în urma evoluției de la proba „Mă înec în dragostea ta”. La următoarea probă vor participa și echipele eliminate din show, fie în favoarea, fie în defavoarea concurenților care luptă pentru titlul de Power Couple.

Foto: Instagram; Antena 1

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton