Ce planuri are Ionuț „Lulu” Varodi, după ce a plecat din Gașca Zurli: „Singura mea problemă este cu nedreptatea”. Cu ce se va ocupa

.

Ionuț Varodi (24 ani) a părăsit „Gașca Zurli” primul, urmat de alți doi colegi, Răzvan Marina și Vero Căliman. „Bucătărașul Lulu” a fost și primul care a făcut publice adevăratele motive care au dus la demisia lui controvesată.

Ce va face Lulu – Ionuț Varodi, după ce a părăsit Gașca Zurli

După șapte ani, Ionuț Varodi a pus punct colaborării cu Mirela Retegan, fondatoarea „Gașca Zurli”, din cauza neînțelegerilor cu aceasta. Într-un interviu recent, Ionuț Varodi a declarat că are planuri mari de viitor.

„Nu am plecat să-mi fac o familie, nu am plecat să mă reprofilez. Singura problemă a fost ea. Nu există alte scuze, alte motive. Lacrimile de la TV nu-și au niciun sens. Nu există să te victimizezi așa la televizor, când tu nu ești o victimă. De fapt, tu ești motivul plecărilor”, a spus Ionuț Varodi, cunoscut de copii drept „Bucătărașul Lulu”, pentru Actualitatea.net.

Ionuț Varodi și-a deschis o agenție de publicitate și spune că deja a primit numeroase propuneri de colaborare.

„Eu, pe lângă actor pe scenă, am fost și social media manager la Zurli. Am coordonat tot ce înseamnă online, cu efect foarte bun. Acum, încep să preiau conturi de social media, persoane publice, firme, activități de genul acesta”, a mai spus Ionuț Varodi, pentru sursa citată.

Citește și: Ionuț Varodi, „Bucătărașul Lulu”, acuze dure la adresa Mirelei Retegan. „Totul din vina ei! Singura soluție a fost demisia!”

Citește și: Vero Căliman, “Fetița Zurli”, adevărul dureros după plecarea din „Gașca Zurli”: „M-a rănit profund!” Prin ce a trecut în ultimii ani

Citește și: De ce au plecat Vero, Lulu și Răzvan de la “Gașca Zurli” și ce se va întâmpla cu trupa? Anunțul Mirelei Retegan

„Singura mea problemă este cu nedreptatea”

În paralel, Ionuț Varodi va preda copiilor din cadrul unei academii de teatru, film și televiziune. Deși a primit propuneri pentru a reveni pe scenă, Lulu nu-și dorește neapărat să-și reia activitatea în spectacole pentru copii.

„Dar sigur o să mă întorc într-un anume fel. Ori că o să cânt, ori că o să fac un show stand up, un spectacol. Cert este că treaba mea cu scena nu s-a încheiat”, a completat Ionuț Varodi.

Ionuț Varodi nu se teme că Mirela Retegan îi va pune bețe în roate în carieră sau că scandalul dintre ei îi va influența în mod negativ parcursul profesional. Dimpotrivă, Ionuț consideră că sinceritatea și curajul lui vor fi răsplătite în viitor.

„Sunt foarte bine psihic și am avut timp să mă pregătesc pentru asta. Singura mea problemă este cu nedreptatea. Nu vreau să aud vreodată din gura cuiva că noi nu am muncit sau că vrem să plecăm ca să ne facem case și să ne facem vieți. Mai ales, nu pot să aud de victimizare falsă”, a mai spus Ionuț Varodi, în același interviu.

Citește și: EXCLUSIV Mirela Retegan, fondatoarea “Găștii Zurli”: “Vreau ca oamenii să-și dea voie să viseze. Dacă eu am putut, pot și ei!”

Citește și: Mirela Retegan dezvăluie secretele din spatele celor 17 ani de Gașca Zurli. Cine a descoperit-o, de fapt, pe Fetița Zurli / Exclusiv

De ce a renunțat Ionuț Varodi la UNATC

Ionuț Varodi a rămas în relații bune cu foștii colegi. Mai mult decât atât, cu Răzvan Marina va organiza și un battle muzical între muzica din anul ‘94 versus cea din 2004. Ionuț Varodi a jucat pentru prima dată într-un spectacol profesionist la Teatrul Național București la doar 15 ani. După finalizarea liceului, a dat la UNATC, dar a picat la proba de monolog. Deja lucra în „Gașca Zurli”, așa că, la propunerea Mirelei Retegan, și-a continuat cariera în această formulă.

„Mi-a zis Mirela că are nevoie de un om pentru rolul de bucătar și că vrea să plece în turneu. În septembrie am dat admiterea la UNATC și am picat la ultima probă, la monolog. I-am scris Mirelei și a doua zi eram pe scenă, pe cea mai mare scenă, cu cel mai mare public în care fusesem vreodată într-o sală închisă, în Cluj, cu 8.000 de persoane”, a mai spus Ionuț Varodi.

UNATC este o universitate care răpește mult din timpul studenților săi pentru cursuri, repetiții și spectacole. „Nu mai aveam cum. O facultate de actorie înseamnă să îți dedici 11/12 ore pe zi. Ceea ce înseamnă că ori vii dintr-o familie cu mulți bani și te întreține, ori renunți, că nu ai cum altfel să trăiești…”, a explicat actorul care l-a interpretat pe „Bucătărașul Lulu”.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton