Ozana Barabancea, despre cum a fost înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, pe ea nu cred!”

.

Ozana Barabancea a dezvăluit cum a fost înșelată de fostul soț, Sorin Terinte, cu una dintre cele mai bune prietene ale ei.

Ozana Barbancea, înșelată cu cea mai bună prietenă

Cântăreața a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai și a făcut acolo o serie de destăinuiri dureroase legate de mariajul ei. Ozana Barabancea și Sorin Terinte au divorțat în 2004, după numai câțiva ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii – o fiică, Gloria și un fiu, Andrew. Invitată în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, artista a fost întrebată care a fost examenul cel mai important pe care nu l-a trecut de-a lungul vieții.

„Căsnicia mea. Pentru că n-am fost în stare să-mi țin căsnicia… Deci dacă am picat în viață la ceva, acesta a fost examenul”, a raspuns jurata de la „Te cunosc de undeva”.  

După divorț, Ozana Barabancea a aflat că fostul soț o înșelase chiar cu cea mai bună prietenă a ei.

„Trebuie să rectific o treabă. Eu eram deja divorțată de el când l-am prins cu Violeta, prietena mea cea mai bună, dar aveam o relație foarte frumoasă, adică nu aș fi crezut că o să trădeze în halul ăsta. M-a durut foarte tare.

Citeşte şi: Cum gestionează Ozana Barabancea diferențele majore de opinie dintre ea și copii: „Mi-au reproșat unele lucruri și le-am zis că au dreptate” / Video exclusiv

Citeşte şi: Ozana Barabancea a serbat trecerea dintre ani la mănăstire. „Am fost singură! Nici nu se poate numi Revelion”

Citeşte şi: Ozana Barabancea spune că știe când o să moară. „Am aflat niște lucruri care m-au cutremurat. De ani de zile știu!”

Citeşte şi: Ozana Barabancea: „Ca femeie singură în societate, oricât ne ridicăm mușchii și zicem că putem, e greu” / Video exclusiv

Eu cred în prietenia între femei, între femei divorțate. Nu între femei, una măritată și alta divorțată. Eu cred în bun simț și cred că problema asta a geloziei mi se trage și din copilărie și din abandonul tatălui, de când a plecat el de acasă.

Ozana Barabancea: „Am iertat, dar nu am uitat. Aș vrea să uit.”

Poate că dacă aș fi avut un alt parcurs el vieții poate că aș fi privit altfel lucrurile. Important este că pe el l-am iertat, pe ea nu cred, nu cred. M-a deranjat pentru că aveam o relație foarte frumoasă cu el, el mai venea mai pleca, dar nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea, putea să se ducă în orice altă parte. Nu este etic, nu este moral, nu este frumos”, a declarat Ozana Barabancea în emisiunea de la Kanal D.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a ținut să precizeze că în prezent copii se înțeleg bine cu tatăl lor.

„Am iertat, dar nu am uitat. Aș vrea să uit. Mă bucură că acum copiii au o relație foarte frumoasă cu el. M-a sunat de ziua mea acum și mi-a zis ‘Hai să ne iertăm pentru că viața este prea scurtă ca să ne mai certăm’, și am zis că sunt perfect de acord cu el”, a dezvăluit Ozana Barabancea.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton