Ozana Barabancea a serbat trecerea dintre ani la mănăstire. „Am fost singură! Nici nu se poate numi Revelion”

.

Ozana Barabancea a avut un Revelion atipic. În vârstă de 54 de ani, artista a ales o modalitate cu totul inedită de a-și petrece noaptea dintre ani și a mers într-un loc liniștit, departe de distracții, gălăgie sau aglomerație.

În ultimele zile ale anului pe care tocmai l-am lăsat în urmă, Ozana a stat într-o mănăstire din Piatra Neamț. Iar nou an a prins-o tot acolo.

”Nici nu poate să fie numit Revelion!”

Artista spune că s-a simțit foarte bine în noaptea dintre ani, chiar dacă a fost singură. Unul dintre motivele pentru care cântăreața a decis să încheie anul într-un așezământ religios a fost pentru a-și lua “doza de credință”.

”Nici nu poate să fie numit Revelion. Trecerea dintre ani am petrecut-o la o mănăstire, trei zile și a fost foarte frumos. Foarte puternic. M-am încărcat și mi-am luat doza de credință pentru încă trei luni. Se face slujbă și este foarte frumos. Este o mănăstire undeva în nordul Moldovei, în Piatra Neamț, ascunsă în munți. Am fost singură” – a explicat ea, la Antena Stars.

Artista a și cântat în prima zi a noului an, deși nu era în plan un moment artistic. Dar la rugămintea starețului, a cântat unele piese patriotice.

”Am cântat pe 1 ianuarie. M-a pus părintele stareț să cânt, nu m-am așteptat. Am cântat piesele patriotice, am cântat despre Eminescu, am cântat smerenia, piesa mea, și am mai cântat despre Ștefan cel Mare”, a mai spus ea.

Citeşte şi: Ozana Barabancea a răbufnit: „Sunt prea sofisticată pentru neputința unora!”

Citeşte şi: Ozana Barabancea: „Ocupația mea principală sunt copiii mei”. Ce promisiune le-a făcut Gloriei și lui Andrew / Exclusiv

Citeşte şi: Ozana Barabancea spune că știe când o să moară. „Am aflat niște lucruri care m-au cutremurat. De ani de zile știu!”

Citeşte şi: Ozana Barabancea, incident neplăcut la Operă. „Mă gândeam să chem poliția”

Ozana Barabancea nu mai crede în astrologie, după ce unele previziuni s-au adeverit

Artista a trecut printr-o experiență bizară în trecut, legată de domeniul astrologiei, dar și de cel al numerologiei. În urmă cu câteva săptămâni, ea a mărturisit că a aflat cum va muri tatăl ei de la un astrolog și s-a întâmplat exact așa cum i-a fost prezis.

„Da, absolut (n.r. – a renunțat să mai creadă în astrologie)! Da, deci am aflat niște lucruri care m-au cutremurat, le-am verificat, foarte multe dintre ele au fost exact punctuale. Moartea tatălui meu. Am aflat că, exact, cum și în ce fel. Dar am aflat și când o să mor eu. De ani de zile știu treaba asta. Nu știu anul, dar știu perioada, și când se apropie zilele respective nu că mă panichez, dar am grijă la tot ceea ce fac, să fiu foarte atentă” – a spus ea în podcastul moderat de Nesrin Ameri.

Jurata de la “Te cunosc de undeva” spune acum că Dumnezeu și rugăciunea sunt singurele lucruri în care mai crede.

„Eu cred în Dumnezeu, în primul rând. Și mai cred că rugăciunea face minuni, apropo de cred în destin. Să știi că a fost o vreme când îmi savuram toate cărțile de astrologie din casă. Între timp mi-am dat seama că este un mare pericol și o mare înșelare, și le-am dăruit pe toate.

Și dacă se întâmplă să fie ceva mai puțin dorit în viața mea, apelez imediat la rugăciune, și la psaltire, și la acatiste, și merg la biserică. Și să știi că mi-a ajutat foarte mult. Adică eu n-am nimic cu astrologii, cu numerologii, eu nu contest că ar minți, din contră, uneori nu e bine să știi adevărul pentru că te panichează. Mai ales răul nu trebuie rostit.” – i-a mai spus Ozana lui Nasrin.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton