Otniela Sandu, dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei. Ce a pățit fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” în noaptea decesului

.

Otniela Sandu (34 de ani) a trecut printr-un episod extrem de dureros la începutul anului trecut, când și-a pierdut mama. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a presimțit tragedia care s-a petrecut chiar înainte de ziua ei de naștere.

Otniela Sandu nu era în țară când mama ei a murit

Otniela Sandu, cunoscută publicului larg pentru participările în emisiunile „Ferma”, „Supraviețuitorul”, dar și „Bravo, ai stil!”, sezonul 7, avea mama bolnavă de cancer. Otniela a povestit în emisiunea „La Măruță” că era plecată în afara țării când mama ei a murit. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit cu mama ei cu doar câteva ore înainte să moară.

„A început greu anul. Dar încerc să depășesc ce se întâmplă. Nu e ceva ce controlezi. Înainte de ziua mea am o tradiție, merg în Portugalia. Eram plecată și mama, cum toată lumea știa, nu se simțea bine. Dar era o stare permanentă, ea mi-a zis să plec.

Am sunat-o pe 24, nu prea putea să vorbească. Am comandat o mâncare, i-am trimis o poza, a văzut-o și mi-a zis că vorbim mâine. Eu toată săptămâna am întrebat-o dacă o să-mi zică la mulți ani de ziua mea” –i-a spus ea lui Cătălin Măruță.

Otniela a povestita apoi că a avut o stare ciudată în noaptea aceea, un sentiment pe care nu l-a mai trăit niciodată.

Citeşte şi: Otniela Sandu nu a mers până la 4 ani. De ce afecțiune a suferit? „A fost un șoc pentru ai mei”

Citeşte şi: Ioana Ginghină, despre curiozitățile de adolescentă ale Ruxandrei. „Am ajuns în liga cu drogurile.” Cum gestionează situațiile în care e pusă

Citeşte şi: Meghan Markle, în vizită la un spital de copii cu o ținută de peste 4.200 de dolari. Cum s-a îmbrăcat soția Prințului Harry

Citeşte şi: Otniela Sandu, apariție de senzație pe plajă. Bărbații au înnebunit când au văzut-o!

M-am trezit la miezul nopții, n-am putut să dorm. Am avut un sentiment foarte ciudat pe care nu l-am mai avut niciodată. Atunci mă sunase toată lumea. Ea se chinuia foarte tare. Deja era pe morfină. Cu o seară înainte mi-a zis ‘stai liniștită acolo’. O să fie bine. Lucrurile astea sunt firești. Știu doar că i-am zis te iubesc și ea mi-a zis că mă iubește. Uneori mă uit prin telefon și mă uit la ultimele mesaje” – a adăugat Otniela.

Otniela Sandu a făcut terapie după pierderea mamei

După nenorocire, Otniela a avut nevoie de terapie pentru a trece mai ușor peste durerea pierderii celei care i-a dat viață, deși recunoaște că nu a crezut nicidoată în aceste metode de rezolvare a problemelor emoționale.

Am avut o perioadă în care nu voiam să văd pe nimeni. Mi-am dat seama că mama nu ar fi vrut să mă vadă așa. Am început să fac și terapie. Nu credeam în terapie. Mama m-a învățat tot timpul să depind doar de mine. Atunci când mi le spunea mi se părea o teorie. Simt că ceva s-a întâmplat și chiar dacă a fost un eveniment trist, duce spre bine în schimbarea mea”, a mai spus Otniela.

De ce a părăsit Otniela Sandu “Bravo, ai stil! Celebrities”

Otniela Sandu a absolvit Jurnalismul, este actriță și înfluencer și a fost concurentă în sezonul 7 al show-ului de fashion “Bravo, ai stil! Celebrities”. Din cauza unor probleme de sănătate, Otniela a fost nevoită să plece din competiție mai devreme decât și-ar fi dorit.

”Are probleme de sănătate, a fost o veste neașteptată pentru noi toți și din păcate, din cauza acestei vești, trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo, de acasă.” , a anunțat prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Ilinca Vandici, la vremea respectivă.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton