Orlando Zaharia, de la „Chefi la cuțite”, despre boala fiului său. „Nu a mâncat dulce în viața lui”. Ce diagnostic a primit Andreas

.

Chef Orlando Zaharia, care face parte din echipa juraților din sezonul 13 „Chefi la cuțite”, a vorbit în ediția de luni, 8 aprilie, despre problemele de sănătate pe care le are fiul său, Andreas.

Ce probleme de sănătate are fiul lui Orlando Zaharia

CONȚINUT VIDEO UNICA

Orlando Zaharia a dezvăluit publicului o parte mai puțin cunoscută despre viața personală a familie sale. În vârstă de 44 de ani, bucătarul nu are doar o carieră de succes în industra gastronomică, dar este împlinit și pe plan personal, având o familie frumoasă. Orlando și soția sa, Mădălina, sunt căsătoriți de aproape două decenii, iar împreună au un fiu, Andreas.

În timpul episodului de luni, impresionat de povestea Adinei Chițu, care a mărturisit că a fost diagnosticată cu Lupus eritematos sistemic, Chef Orlando a dezvăluit că și fiul său se luptă cu o afecțiune. Andreas are intoleranță la fructoză și gluten, iar în trecut a avut probleme mai grave. Fiul lui Orlando, în vârstă de 18 ani, are de câțiva ani un regim strict și nu consumă zahăr, gluten sau fructoză.

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu, adevăratul motiv pentru plecarea de la Antena 1: „Ei se cred Dumnezei și noi suntem niște sclaveți”. Ce i-a transmis producătoarei Chefi la cuțite

Citeşte şi: Orlando Zaharia de la Chefi la Cuțite, dezvăluiri despre cele mai grele momente din viață: „Dormeam în podul de deasupra camerei frigorifice”

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri neașteptate la cinci luni după plecarea de la Antena 1 și Chefi la cuțite: „Nu ne-au dat banii pentru sezonul 12!”

Citeşte şi: Cine este Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia. A lucrat pentru unul dintre cei mai cunoscuți bucătari

„Băiatul meu nu are voie să mănânce fructoză, zahăr, gluten. Eu știu ce înseamnă. Este altceva, dar știu ce înseamnă. El nu a băut un suc în viața lui. Nu a mâncat o bomboană sau ceva dulce în viața lui. Când era mic, el nu putea să spună că nu vorbea, dar vomita și i se făcea rău și noi nu știam de la ce.

Cel mai greu moment din viața mea… momentul acela când băiatul meu a ajuns la spital cu insuficiență hepato-renală și eu eram pe val, lucram la președinție și nimeni nu putea să mă ajute și doctorii fugeau de mine. Am dormit împreună cu soția mea într-o mașină, în curtea spitalului, până când și-a revenit” – a povestit chef Orlando Zaharia.

Andreas Zaharia are intoleranță la gluten și lactoză de mic

Juratul de la „Chefi la cuțite” a mai precizat că primele semne că Andreas are probleme de sănătate au apărut în fragedă copilărie, când băiatul a început diversificarea și s-a confruntat cu stări de somnolență excesive.

„De mic, băiatul meu a avut o problemă pe care o are și acum. Este intolerant la fructoză și la gluten. Noi nu știam și când, ca orice mamă, începi diversificarea și îi dai tot felul de alimente. La un moment dat, a căzut într-o perioadă de totală somnolență.

I-am făcut și biopsie hepatică, am umblat foarte mult ca să descoperim toate lucrurile astea… doi ani și jumătate. Era un drăgălaș foarte puternic, care reținuse foarte multă apă. Este o amintire pe care nu ai cum să o uiți” – a completat Orlando.

Andreas este pasionat de fotbal și de gătit

Băiatul a moștenit pasiunea pentru arta gastronomică de la tatăl său și este curioas cu privire la acest domeniu. Dar și Mădălina, soția lui Oralndo, adoră să gătească fel de fel de preparate delicioase.

„E disperat să vină să lucreze, să stea cu mine, își gătește acasă. Eu l-am luat de câteva ori ca să vadă cum se câștigă banii. I-am dat să curețe, să facă tot felul, nu a comentat și a făcut tot ce i-am cerut. Apoi a văzut la maică-sa cum se face și ușor, ușor a început să termine el câte o mâncare începută de maică-sa sau să-și facă singur” – povestea Orlando, despre Andreas, în urmă cu ceva vreme.

Orlando Zaharia și-a descoperit atracția pentru domeniul gastronomic în copilărie

Juratul sezonului 13 „Chefi la cuțite” a început să gătească de la 14 ani. Orlando povestea în urmă cu ceva vreme că în copilărie făcea clătite pentru toți copiii din scara blocului.

„Eu simt că bucătăria m-a ales, așa s-a întâmplat. Am gătit încă din copilărie, când eram la bunici, la țară, dar și în București. Făceam clătite pentru toți copiii de pe scara blocului meu. Veneam cu câte o rețetă de gogoși de la țară și le făceam prietenilor mei din București când eram copil. În felul ăsta, bucătăria m-a și ajutat să mă integrez în București, eu fiind un copil de la țară.

Așa m-am apropiat de ei. Eu n-aveam jocuri, eu veneam cu gogoșele, cu clătite, cu pâine muiată-n lapte, dată prin ou și zahăr și prăjită-n tigaie. Țin minte că o tăiam cumva cuburi, ca să nu vadă că este pâine. Bucătăria m-a ajutat să-mi fac prieteni, să mă cunosc mai bine, să cunosc alți oameni și să dăruiesc” – declara el, acum câțiva ani.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton