Oana Turcu, semnal de alarmă după ce a ajuns la urgențe în Dubai: „Atenție maximă. Iau în continuare medicamente” / Video

.

Oana Turcu a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu, și de fiul lor, Tudor. Înaintea slujbei de Înviere, prezentatoarea de televiziune a ajuns la urgențe după ce a folosit un produs cosmetic pus la dispoziție de hotelul în care era cazată. După incidentul neplăcut, jurnalista a tras un semnal de alarmă pe rețelele sociale.

Oana Turcu, semnal de alarmă după ce a ajuns la urgențe în Dubai

Înaintea slujbei de Înviere, Oana Turcu a ajuns la spital în Dubai. Prezentatoarea TV, care are studii în dermato-cosmetică și deține propriul brand de produse cosmetice, a transmis un avertisment tuturor celor care călătoresc și obișnuiesc să folosească produsele disponibile la cazare.

„Dragile mele, atenție maximă când ajungeți într-un hotel sau într-un loc pe care nu îl cunoașteți și folosiți produse cosmetice pe care nu le-ați mai folosit până în acel moment. Aveți grijă mare! Eu am folosit aceste șamponele și am pățit ce nu am mai pățit niciodată. După ce m-am spălat pe păr cert este că am început să am mâncărimi îngrozitoare de ochi, mă usturau ambii ochi. Nu am dormit toată noaptea! Acum o zi, chiar înainte de Înviere”, a povestit Oana Turcu în mediul online.

Citește și: Secretele cuplului Cristi Brancu – Oana Turcu, dezvăluite la FRESH by UNICA: „Mă iubește cum nu m-a iubit nimeni”. Cât investesc în educația fiului / Exclusiv

„Trebuie neapărat să mergi la medic”

După apariția primelor simptome, jurnalista s-a curățat în zona ochilor și a aplicat comprese, lucru pe care specialiștii nu îl recomandă. Odată ajunsă la spital, cadrele medicale i-au explicat că este foarte important să te prezinți cât mai prompt la cea mai apropiată instituție medicală.

„După o noapte de coșmar, după o dimineață de coșmar în care am încercat să mă spăl pe față, să-mi pun comprese, ceea ce înțeleg că nu a fost atât de bine, pentru că nu trebuie să faci propria medicație, ci neapărat să mergi la medic, am ajuns la spitalul de urgență aici, în Dubai, la oftalmologie”, a mai povestit Oana Turcu.

Citește și: Cristi Brancu și Oana Turcu și-au serbat fiul la Cambridge. Tudor a câștigat un concurs de public speaking

„Iau în continuare medicamente”

Prezentatoarea TV s-a declarat mai mult decât mulțumită de modul în care a fost îngrijită de personalul medical din Dubai. Ochii i-au fost curățați în profunzime și urmează în continuare tratament.

„Cert este că am avut noroc de un medic indian, absolut extraordinar. A început să îmi curețe ochiul, mi-a făcut tot felul de spălături, mi-a pus tot felul de soluții și de picături, mi-a dat acasă medicație, efectiv curgeau lacrimile șiroaie, pentru că ochiul avea tendința să curețe ceea ce fusese rău în el și anume chimicalele din acel șampon pentru păr. Sunt bine acum!”, a mai spus Oana Turcu pe rețelele sociale.

„Recunosc că iau în continuare medicamente și picături din oră în oră, dar sunt bine. Sunt aici cu produsele mele pe care le aveam la mine, am folosit șamponul lui Tudor… Totul va fi bine!”, a completat antreprenoarea.

Cristi Brancu, Oana Turcu și fiul lor, Tudor, încă se află în Dubai. Astăzi, familia a fost la cumpărături.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton