Oana Sârbu a readus „Anii de liceu” la Unica Urban Party 2023. Artista a cântat în deschiderea celei mai așteptate petreceri a verii

.

Oana Sârbu s-a numărat printre vedetele care au acceptat invitația Unica Urban Party 2023.

Cum tematica ediției de anul acesta a fost „Ani de liceu”, îndrăgita artistă a avut un moment special în timpul evenimentului, când a intrepretat celebra piesă „Ani de liceu”, dar nu numai.

Atmosfera a fost incendiară, iar invitații și-au readus aminte cu multă nostalgie de frumoasele hituri ale artistei și au cântat la unison cu ea.

Citeşte şi: Ținutele vedetelor prezente la Unica Urban Party 2023, ediția „Ani de liceu”

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pentru party, Oana Sârbu a ales o ținută casual formată dintr-o pereche de pantaloni largi, negri și un tricou alb cu un imprimeu roșu. Artista a avut un machiaj discret și o coafură simplă, dar șic.

Citeşte şi: Mihai Mitoșeru a făcut spectacol la Unica Urban Party 2023. Prezentatorul TV a întreținut atmosfera la cea mai cool petrecerii a verii

Cel mai așteptat eveniment monden al verii, Unica Urban Party 2023, avut loc joi, 22 iunie, pe terasa ParkLake Shopping Center, în București. Acolo, nume sonore din showbiz-ul autohton au venit pentru a se distra. Vedete de televiziune, cântăreți, actori, influenceri, toți ni s-au alăturat la petrecerea cu iz nostalgic, ce ne-a trimis cu gândul la liceu.

Dress code-ul a fost „Ani de liceu”, iar vedetele și-au etalat ținutele special alese pentru cel mai cool party. Muzica anilor 2000 live, interpretată de Body&Soul, Nick de la N&D, Sweet Kiss, Misha Miller, trupa L.A. și Alex Velea, și meniul tematic cu popcorn, înghețată, vată de zahăr, gogoși și cocktail-uri au întregit atmosfera.

Mulțumim sponsorilor noștri – ParkLake Shopping Center, MagnaPharm (cu brandurile BioOil și Forcapil), Dr. Fiterman și Liliac, fără de care evenimentul nu ar fi fost posibil.

Foto – Vlad Chirea

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton