Oana Roman i-a făcut plângere penală lui Marius Elisei. „Acesta este un demers…” Ce acuze îi aduce

.

Oana Roman a hotărât să îi facă plângere penală lui Marius Elisei, spunând că acesta nu s-ar implica în viața fiicei lor, Isabela. Fata lui Petre Roman susține că fostul soț nu și-a îndeplinit obligațiile financiare și că Isabela este neglijată emoțional de tatăl ei.

Oana Roman i-a făcut plângere penală lui Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv în 2023, iar fata a rămas în grija mamei. În primăvară, Oana declara că Isabela nu primește pensie alimentară de la tatăl ei, în ciuda convenției semnate la notar în momentul separării.

„Nu primește de la tatăl ei niciun fel de pensie alimentară. De când am divorțat, de 3 ani, nu s-a plătit pensie alimentară niciodată. Nu primește, de asemenea, nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces, cel puțin până astăzi (n.r. marți 21 mai) nu am primit acces la acel cont și pensia alimentară nu se plătește deloc.

Practic, ea are doar banii ei, făcuți de ea, și banii munciți de mine, pe care îi cheltui ca să îi plătesc școala, pentru că este la o școală privată, toate activitățile, absolut toate cheltuielile” – a spus Oana, în mai, pentru cancan.ro.

Marius Elisei ar fi putut să-și viziteze fiica oricând, fără un program impus, dar și să contribuie cu minimum 500 de lei lunar pentru pensia alimentară a Isabelei, însă aceste lucuri un s-ar fi întâmplat, notează libertatea.ro.

Citeşte şi: Oana Roman, într-o ipostază inedită la nunta Andei Adam. Imagini cu vedeta de la evenimentul fastuos

Citeşte şi: Ambulanța, chemată acasă la Oana Roman după înmormântarea Mioarei Roman. Fiica ei, Isabela, a avut nevoie de îngrijiri medicale

Citeşte şi: Oana Roman, apariție provocatoare, pe plajă, la 48 de ani. „Mă simt împlinită și fericită!” Cum s-a fotografiat

Citeşte şi: Selly, despre Oana Roman: „Demagoagă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă” / Video

Oana Roman a mai declarat că a încercat, în repetate rânduri, să ajungă la o înțelegere amiabilă cu fostul soț, dar fără rezultat. Așa că a decis să meargă în instanță.

 Contactată de spynews.ro, Oana Roman a precizat că nu dorește să facă declarații despre acest subiect , dar a spus că: „Acesta este un demers făcut după numeroase încercări în care a dorit să se înțeleagă în mod amiabil cu tatăl fetiței, însă fără niciun rezultat.”

Fiica oanei Roman, afectată emoțional de lipsa tatălui din viața ei

CONȚINUT VIDEO UNICA

În toamna lui 2023, după despărțirea de Elisei, Oana Roman spunea că și-a dus fata la psiholog pentru că a fost „extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale și bruște a tatălui din viața ei”. În plus, fata lui Petre Roman a mai declarat că Marius Elisei nu se implică absolut deloc în creșterea ei.

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta.

Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, a dezvăluit Oana Roman, în emisiunea Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton