Oana Roman, apariție provocatoare, pe plajă, la 48 de ani. „Mă simt împlinită și fericită!” Cum s-a fotografiat

.

Oana Roman se află în vacanță la mare zilele acestea și se bucură din plin de liniște și relaxare. În vârstă de 48 de ani, fiica lui Petre Roman s-a declarat o mare iubitoare de mare și a postat în mediul online câteva fotografii inedite de pe plajă.

Oana Roman, aparițe provocatoare, într-o rochiță scurtă pe plajă

Mereu activă în mediul online, Oana Roman își ține mereu fanii din spațiul virtual la curent cu activitălile sale, iar de data aceasta le-a împărtășit câteva momente imortalizate în escapada la mare. Nu este prima ieșire pe litoral de anul acesta, însă ori de câte ori ajunge la mare, Oana Roman postează în mediul online diverse fotografii de acolo. Acum, fiica lui Petre Roman s-a pozat într-o rochie de plajă neagră, scurtă și cu bretele subțiri.

Citeşte şi: Oana Roman, după ce a slăbit peste 25 de kilograme: „Sunt mândră de transformarea fizică”

Citeşte şi: Oana Roman vrea să apeleze la o intervenție chirurgicală pentru micșorarea abdomenului. Cum arată vedeta complet nemachiată

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Oana Roman, într-o ipostază inedită la nunta Andei Adam. Imagini cu vedeta de la evenimentul fastuos

Citeşte şi: Cum arăta Mioara Roman în tinerețe. Ce profesie a avut și cu cine a fost căsătorită înainte de Petre Roman / Galerie foto

„Iubesc marea cu pasiune! E locul în care ma simt acasă, mă simt împlinită și fericită. Voi sunteți la mare sau la munte?” – a scris Oana Roman în dreptul imaginilor de pe litoral.

Internauții au răspuns întrebării Oanei, iar cei mai mulți s-au declarat fanii vacanțelor la mare, dar au fost și persoane care au spus că preferă muntele.

„Muntele și marea au fiecare farmecul lor, vă doresc să vă bucurați de vacanțe minunate alături de fetiță! Pupici!!!”

„Bine și frumos să- ți fie acolo unde- ți place!! Zile senine!”

„Marea e superbă. Distracție plăcută” 

„Și eu iubesc marea! Te îmbrățișez cu drag, Oana!”

„Mare!! M-aș muta la mare daca s-ar putea!” – au scris câțiva internauți în dreptul postării Oanei Roman.

Oana Roman și-a pierdut mama la începutul anului

Mioara Roman, mama Oanei și a surorii sale vitrege, Catinca, s-a stins din viață pe 23 februarie 2024, la 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman suferea de Parkinson și a murit în som, în urma unui stop cardiac.

„Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și-a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și a dorit. Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

Va fi acum alături de părinții și sora ei”, a declarat Oana Roman la momentul respectiv, pentru Spynews. Când a primit vestea morții mamei sale, Oana Roman se afla în Egipt, împreună cu fiica ei, Isabela, care a împlinit 10 ani, pe 21 februarie 2024.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton