Oana Mizil, greu de recunoscut după ce a slăbit considerabil. „Se vede în centimetri!” Cum arată acum fosta iubită a lui Marian Vanghelie

.

Oana Mizil a trecut printr-o schimbare fizică remarcabilă în ultima vreme. La 48 de ani, fosta parteneră a lui Marian Vanghelie este într-o formă fizică de zile mari și a slăbit considerabil.

Oana Mizil, greu de recunoscut după ce a slăbit și și-a tonifiat musculatura

Oana Mizil, care are o fetiță cu Marian Vanghelie, Maria, în vârstă de 8 ani, a adoptat un stil de viață sănătos, face multă mișcare și are grijă la alimentație. Iar rezultatele se văd! Afacerista a ajuns la silueta mult visată și spune că acum se simte mai bine ca niciodată.

Oana Mizil a declarat recent că nu a slăbit în kilograme, dar în centimetri, așadar a scăpat de țesutul adipos inestetic și a făcut antrenamente pentru a-și mări masa musculară.

Citeşte şi: Oana Mizil: „Am ales să merg pe calea credinței”. Ce se întâmplă în prezent cu fosta parteneră a lui Marian Vanghelie

Citeşte şi: Marian Vanghelie, după ce a fost acuzat că ar fi lovit-o pe Oana Mizil: „Eu nu lovesc. E o situație intimă, personală!”

Citeşte și: Oana Mizil, adevărul despre incidentul dintre ea și Marian Vanghelie: „Scrie și în documentele de ieșire din spital”

Citeşte şi: Oana Mizil a slăbit 24 de kilograme. De ce s-a îngrășat și cum a reușit să își recapete silueta

„Fac sport de șase ori pe săptămână iar antrenamentul ține câte o oră, o oră și jumătate. Până acum făceam doar de patru ori pe săptămână dar acum fac în fiecare zi cu excepția zilei de duminică. Fac tot felul de antrenamente de la pilates, pentru postura corpului până la cele de kickboxing.

Săptămâna trecută am fost în parcul Herăstrău și am alergat de două ori. Nu am slăbit în kilograme, se vede în centimetri, plus că mă simt eu foarte bine după ce fac mișcare. Însă, pe lângă mișcare sunt foarte atentă și la alimentație. De exemplu ieri am mâncat creveți cu orez brun plus salată. În rest, nimic altceva. Am grijă la ce mănânc”, a spus Oana Mizil pentru click.ro.

Fata Oanei Mizil și a lui Marian Vanghelie este la școală

Fetița Oanei Mizil și a lui Marian Vanghelie merge la școală și este și ea activă, urmând principiile sănătoase de viață ale mamei sale. Oana spuen că fetița ei este foarte cuminte și foarte disciplinată.

“Maria este și ea bine. Merge la școală, învață, face și ea sport. Nu am treabă cu ea, este foarte ordonată și disciplinată cu viața sa. Acum ne pregătim să mergem la munte pentru că pe 2 aprilie o să aibă și ea liber.” – a mai precizat ea, pentru aceeași sursă.

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit după 10 ani de relație

Cei doi au pus punct relației care s-a întins pe un deceniu în toamna lui 2022. Pentru că nu au fost căsătoriți, separarea a avut loc pe cale amiabilă. Când a cunoscut-o pe Oana, Marian era căsătorit cu fosta soție, Charlotte, cu care are un băiat. Iar Oana era măritată cu afaceristul libanez Jamil Tohme, cu care a format un cuplu din 1997.

„Relația mea cu Oana este foarte naturală și normală! Ceea ce dumneavoastră nu știți este că atât eu, cât și doamna Oana suntem liberi în acest moment. Nu trebuie să anunțăm public în ce fel suntem liberi sau nu. În continuare relația noastră o să fie discretă. 

Tot ce pot să vă spun este că de un an, din cauza programului complicat, din cauza stresului și a tuturor problemelor, eu și soția mea nu mai avem o relație așa cum am avut în ultimii 28 de ani.  Am stabilit că relația noastră trebuie să existe doar pentru educația copilului”, spunea acum ceva ani Marian Vanghelie.

Foto -Instagram / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton