Oana Boghiu, arhitect „Visuri la cheie”, despre visul pe care și l-a împlinit în 2023: „Ce poate fi mai frumos?” / Exclusiv

.

2023 a fost pentru Oana Boghiu un an plin de bucurii și surprize. Arhitectului de la “Visuri la cheie” i s-a împlinit un vis anul acesta, care tocmai stă să se încheie – a ajuns cu fiica ei în Laponia, în Țara lui Moș Crăciun.

În exclusivitate pentru Unica, Oana Boghiu ne-a povestit pe scurt despre ce a însemnat pentru ea 2023. Așa am reușit să aflăm și ce își dorește de la noul an.

Cum te prinde finalul de an?

Acest interviu m-a prins în Laponia, deci ce poate fi mai frumos de atât?! Era de mult pe bucket list și acum a devenit realitate. Pot spune că nu mă supăr dacă stau acasă de Anul Nou după această vacanță.

Ce parfum are Crăciunul tău și care este prima amintire care îți vine în când te gândești la sărbătorile de iarnă?

Crăciunul meu are parfum de cozonac, și ce cozonac. Nici nu pot explica în cuvinte de cât este de bun. Prima amintire care îmi vine acum în minte este momentul în care ne adunăm cu toții să împărțim cadourile. Cred că este momentul favorit al oricărei persoane, așa-i?!

Care este cea mai mare bucurie pe care ai trăit-o în 2023?

Să ajung în Laponia, în tărâmul lui Moș Crăciun, împreună cu fetița mea. Este un vis împlinit.

Citeşte şi: Alex Dima, impresionat de cazul de la „Visuri la cheie”: ”România are nevoie de meșteri”. Ce cadou i-a făcut tânărului / Exclusiv

Citeşte şi: Olimpia Melinte, implicată într-o surpriză, la Visuri la cheie: ”Fără idealuri, năzuințele nu ar mai avea sens” / Exclusiv

Citeşte şi: Andra Marinescu, arhitect Visuri la Cheie, despre provocările unei “meserii dedicate bărbaților”: “Am intrat pe tocuri cui în această lume șantieristă!” / Exclusiv

Citeşte şi: Eugenia Șerban, la „Visuri la cheie”, după ce a învins cancerul: „Nimic nu este imposibil”/ Exclusiv

Ce apreciezi cel mai mult la tine, ca om?

Nu-mi place mie foarte tare să vorbesc despre mine, dar cred că sinceritatea este unul dintre lucrurile pe care le apreciez, dar pe care uneori aș vrea să o mai cenzurez.

Care este cea mai mare dovadă de curaj de care ai dat dovadă în ultima vreme?

Ce de întrebări grele! Sunt întrebări pe care nu mi le-am pus niciodată și la care nu m-am gândit vreodată. Vreau să cred că tot ce fac ține de curaj, că dacă nu ar fi, aș da trei pași înapoi și le-aș analiza mai mult și aș găsi foarte multe lucruri contra și nu le-aș mai face de teamă.

Ce te motivează în meseria ta și cum îți dorești să fie noul an pentru tine?

Frumosul și faptul că din ce în ce mai mulți oameni apreciază designul și că apelează la arhitecți. Dar chiar și-așa, mi-aș dori ca în noul an acest grup de oameni să se mărească.

Iar pe plan personal, mi-ar plăcea să călătoresc mai mult și, evident, să fim sănătoși cu toții.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton