Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic, după ce a fost operat de urgență: „Se află sub tratament medicamentos”

.

Florin Piersic (88 ani) se află pe secția de Terapie Intensivă a Institutului Inimii din Cluj-Napoca, sub tratament medicamentos, după ce a fost operat de urgență la Spitalul Militar Cluj-Napoca. Actorul a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, iar cadrele medicale în grija cărora se află au oferit noi detalii despre starea lui de sănătate.

Noi informații despre starea de sănătatea a lui Florin Piersic, după ce a fost operat de urgență la genunchi

Luni, 29 aprilie, Florin Piersic se afla la Cluj-Napoca pentru un spectacol la finalul căruia s-a simțit rău și a fost transportat de urgență la Spitalul Militar. Cu toate că a ajuns la onorabila vârstă de 88 ani, Florin Piersic își continuă cu aceeași dedicare activitatea în lumea teatrului.

După ce a fost operat de urgență la Spitalul Militar Cluj-Napoca, actorul a fost transferat pe secția de Cardiologie a Institutului Inimii din Cluj-Napoca, pentru ca medicii să îl poată ține sub observație, având în vedere vârsta lui și faptul că are montat un stimulator cardiac. Potrivit mai multor publicații, infecția de la genunchi s-ar fi extins. Cadrele medicale au vorbit pentru prima oară despre starea actorului, însă au evitat să ofere foarte multe detalii, având în vedere că familia acestuia își dorește discreție.

Citește și: Florin Piersic, la 88 de ani: „Vârsta mea devine simbolul prieteniei și al iubirii. Am dat oamenilor mult, dar am primit înzecit de la ei”

Citește și: George Burcea, pe marile ecrane în rolul lui Alexandru Ioan Cuza. Florin Piersic, singurul actor care l-a interpretat pe domnitor

„Se află sub tratament medicamentos”

„Este într-o stare stabilă în momentul de față. Se află internat pe secția de Cardiologie din Institutul nostru, sub tratament medicamentos. Dar vreau să subliniez că familia mi-a cerut în mod expres să nu furnizez informații pentru că dorește intimitate și discreție vizavi de starea dumnealui”, a declarat un reprezentant al spitalului, potrivit Antena 3 CNN.

Actorul a mai urcat pe scenă pe data de 6 aprilie, la Sibiu, unde a jucat în piesa „Străini în noapte”, la Teatrul „Radu Stanca”.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Florin Piersic și soția sa, Anna Torok. Actorul împlinește 88 de ani

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Daniel Piersic, mezinul lui Florin Piersic. S-a mutat la Viena și are o meserie diferită de a tatălui său

Mesajul transmis de Dan Negru

După ce s-a aflat că Florin Piersic a suferit o intervenție chirurgicală, Dan Negru a declarat pentru Playtech că starea actorului este una stabilă.

„Pe ăsta mic, pe Florin, nu-l împiedică nicio operație. A trecut cu bine. Avem treabă în toamnă împreună. Nu s-a anulat nimic și nu se va anula nimic. Și avem și un proiect mare în decembrie. Deci, totul e în grafic”, a declarat prezentatorul, pentru sursa citată.

Florin Piersic și Dan Negru leagă o frumoasă prietenie de mai mulți ani. Mai mult decât atât, prezentatorul de la Kanal D respectă sfaturile pe care actorul i le oferă. Dan Negru nu mai acceptă invitații la podcasturi pentru că așa a fost îndrumat de marele actor.

Foto: Facebook; Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton