Nicoleta Luciu a stârnit un val de reacții cu apariția ei pe TikTok. „Parcă ești alt om, nu te mai recunosc!” Ce au remarcat fanii

.

Nicoleta Luciu a renunțat în urmă cu câțiva ani la cariera în televiziune pentru a se dedica familiei, dar a rămas acitvă în mediul online, pe rețelele de socializare. Fosta Miss România 1999, care va împlini 44 de ani pe 12 septembrie, și-a surprins fanii de pe TikTok cu o serie de clipuri în care apare nemachiată și fără filtre în timp ce promovează anumite clinici de înfrumusețare.

Nicoleta Luciu a stârnit un val de reacții cu apariția pe TikTok

De-a lungul anilor, Nicoleta Luciu a suferit mai multe intervenții estetice și nu s-a ferit niciodată să vorbească public despre ele. Într-un clip postat pe rețeaua de socialziare TikTok, Nicoleta Luciu a apărut să vorbească despre o clinică de înfrumusețare pe care o recomandă fanilor ei. Postarea a stârnit un val de reacții din partea internauților care s-au împărțit în două tabere – unii care au apreciat felul în care fosta actriță arată, iar alții care remarcat unele modificări ale trăsăturilor feței ei, spunând că i s-a schimbat radical înfățișarea și nu o mai recunosc.

„Auoleu, cine ești? Ce ai făcut cu Nicoleta Luciu?”

„Nici Nicoleta Luciu nu mai e Nicoleta Luciu.”

„Doamne ferește, nici nu mi-am dat seama cine este.”

„Au trecut anii, asta nu înțelegeți, doar nu era să rămână la fel ca acum 20 de ani?”

„Parcă ești alt om, nu te mai recunosc.”

„Donatella Versace? ? De aia nu vreau să am mulți bani.”

„Ce ai făcut? Nu mai ai nici o trăsătură din ce aveai când lucrai în TV, dacă nu citeam cine vorbește nici nu te recunoșteam.”

„Naturală și frumoasă! Aceeași Nicoleta Luciu, neschimbată!”

„Fata noastră frumoasă! Multă sănătate!”

„Tot frumoasă ai rămas!”– sunt câteva dintre comentariile internauților.

Ce intervenții estetice are Nicoleta Luciu

După ce a devenit mamă pentru prima oară, în septembrie 2008, Nicoleta s-a retras din viața publică și s-a dedicat complet familie. Împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, fost Miss România are trei fii și o fiică, Zsolt Junior (16 ani) și tripleții Kim, Kevin și Karoly (12 ani).

În ultimii ani, Nicoleta a trecut prin schimbări fizice notabile, a slăbit după ce și-a schimbat complet stilul alimentar și și-a făcut diferite intervenții estetice.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu, siluetă de invidiat la 43 de ani! Cum a slăbit 15 kg în mai puțin de 3 luni: „Vreau să fiu veșnic tânără”

„Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu mănânc cât să pot merge pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal.

Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m. Brusc, după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”, declara Nicoleta Luciu în trecut, în cadrul unei emisiuni TV, citată de click.ro.

Legat de intervențiile de înfrumusețare, Luciu și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, mai multe liposucții, și-a injectat țesut adipos în fese și-a mărit buzele și și-a schimbat forma dinților. Iar pentru că suferă de alopecie, ea a apelat și la tratamente de stopare a căderii părului.

„Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute” – a dezvăluit Nicoleta Luciu în mediul online acum doi ani.

Foto – TikTok / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton