Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, s-au mutat în casă nouă. Primele imagini din vila cuplului: „O să fie la parter această ceramică”

.

Nicole Cherry s-a mutat în casă nouă în urmă cu puțin timp. Cu toate acestea, locuința nu este încă gata. La Instagram Story, artista a publicat primele imagini din vila cu cel puțin un etaj. Proprietatea dispune și de o curte cu gazon.

Nicole Cherry a publicat primele imagini din noua casă

Nicole Cherry (25 de ani) și soțul ei, Florin Popa (34 de ani), s-au mutat alături de fetița lor, Anastasia, în casă nouă. Cel puțin așa anunța cântăreața la Instagram Story în urmă cu mai multe săptămâni. În această dimineață, Nicole a publicat și primele imagini din noua locuință, care este încă un proiect în lucru.

Imaginile publicate de Nicole surprind parterul și plăcile de ceramică pe care ea și soțul ei le-au ales pentru această parte a casei. Se pot vedea și scările către etaj, ferestrele mari și moderne, dar și curtea cu gazon.

„Sunt în șantier. E o zi foarte mare astăzi, pentru că a ajuns ceramica! Oh my God! O să fie la parter această ceramică. Uitați-vă și voi! Și ce plăci mari! Ador! Abia aștept să începem, să văd că se întâmplă. Super!”, a spus Nicole Cherry, la Instagram Story.

Citește și: Cu ce se confruntă Nicole Cherry în cariera muzicală: „Treaba asta este cea mai grea”. Ce relație are cu divinitatea și ce spune despre terapie / Exclusiv

Nicole Cherry, dezvăluiri despre începutul carierei: „Am fost copilul industriei.”

Nicole Cherry s-a lansat în anul 2013, la doar 14 ani, cu single-ul „Memories”, care are nu mai puțin de 15 milioane de vizualizări pe YouTube. În prezent, cântăreața este concentrată pe extinderea carierei sale la nivel internațional. Cel mai recent, Nicole a lansat piesa „MY LOVE”.

Anul acesta, Nicole a și reorchestrat o parte dintre piesele sale pentru a veni cu o propunere și mai fresh a lor, întrucât la finalul anului va susține un show cu totul și cu totul special, alături de trupa ei. „Va fi cel mai mare show al meu de până acum”, ne-a dezvăluit, la Fresh by Unica.

În cadrul aceluiași interviu, Nicole ne-a povestit că atât familia, cât și mai mulți oameni publici din țara noastră au susținut-o la începutul carierei muzicale. Printre aceștia i-a numit pe Mihai Morar, Smiley și Alex Velea, cu mențiunea că au mai existat mulți alți oameni care i-au fost alături atunci.

„Chiar m-am simțit susținută încă de la începutul carierei de fiecare om din industria muzicală. Am și fost copilul industriei, m-a flatat toată treaba și chiar le mulțumesc din inimă și sunt sigură că ei se știu, fiecare dintre cei care au pus o cărămidă împreună cu mine”, a spus Nicole Cherry, pentru Unica.ro.

Nicole Cherry, invitată la Fresh by Unica

Tot la Fresh am mai vorbit cu Nicole Cherry despre cum se împarte între familie și carieră, planurile sale de viitor și hate-ul online, relația ei cu divinitatea și experiența de la terapie. Urmărește interviul mai jos!

#ThisorThat cu Nicole Cherry

Foto: Instagram/@nicolecherry

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Bogdan Pîrlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton