Nicole Cherry și sora ei seamănă ca două picături de apă! Cu ce se ocupă Carla în Marea Britanie

.

Nicole Cherry se numără printre artiștii care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Chiar dacă este tânără, în vârstă de 24 de ani, artista are un succes fulminant în carieră și experiență pe plan muzical de mai bine de un deceniu. Iar împreună cu soțul ei și cu fetița lor, Anastasia Maria, formează o familie superbă.

Însă știați că Nicole Cherry nu este singură la părinți? Nicoleta Janina Ghinea, pe numele real, este mezina familiei, pentru că are o soră mai mare cu șase ani, Carla. Cele două seamănă ca două picături de apă, dar viețile lor sunt complet diferite, Carla preferând să stea departe de showbiz și de atenția publicului.

Carla Oprișan este căsătorită, are și ea tot o fetiță, ca Nicole, în vârstă de 3 ani. Și ca profesie este make-up artist.

Cele două surori comunică des și au o legătură apropiată.

Vezi în GALERIA FOTO ce asemănare izbitoare este între Nicole Cherry și sora ei mai mare.

„Am învățat să ne bucurăm de cele mai simple lucruri”

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima oară la sfârșitul anului 2021. S-a căsătorit cu tatăl fetiței, Florin Popa (32 de ani) în 2022, după o relație de patru ani, iar în prezent se împarte între profesie și familie.

De când au devenit părinți, viețile celor doi s-au schimbat simțitor și se străduiesc să facă tot posibilul pentru a gestiona toate îndatoririle față de fetița lor.

Citeşte şi: INTERVIU. Nicole Cherry, despre cum îmbină cu succes viața personală cu cea profesională: „Îmi reîncarc bateriile în drum spre concerte”

Citeşte şi: Nicole Cherry, adevărul despre operațiile estetice: „Nu aș avea de ce să mint”

Citeşte și: Artista și-a schimbat prioritățile de când e mamă. Nicole Cherry: “După concert și după sute de kilometri, relaxarea mea este Anastasia”/ EXCLUSIV

Citeşte şi: Cum arată Nicole Cherry nemachiată. Artista s-a expus în spațiul public fără filtre sau farduri

“Eu sunt o fire mai protectivă, dar și el este într-o oarecare măsură. Suntem diferiți, dar pe aceeași lungime de undă și asta ne ajută să nu avem conflicte. Avantajul nostru este că am fost crescuți în același stil. Avem un stil de comunicare sănătos, care ne ajută să luam cele mai bune decizii pentru Anastasia.  Nici eu, nici Florin nu suntem firi romantice, însă el reușește să mă mai surprindă cu un buchet de flori sau cu o cină romantică. Faptul că avem o perioadă mai încărcată face lucrurile mai ușoare. Am învățat să ne bucurăm de cele mai simple lucruri, precum o seară în care ne uităm la un film” – a mărturisit artista acum câteva săptămâni, pentru Unica.ro.  

Cât despre cea mai mare provocare trăită de când este mamă, Nicole spune că perioada colicelor i-a dat cele mai mari bătăi de cap.

“Perioada colicelor a fost dificilă. A adus cu ea multe ore nedormite, deoarece copilul plânge, iar tu, ca mamă, nu îi poți veni în ajutor cu mai nimic. A fost o perioadă grea, dar a trecut cu bine. Acum ne putem bucura de Anastasia și ea se poate bucura de noi și de joacă” – ne-a mai spus ea.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton