Nadia Comăneci și-a făcut primul tatuaj la 62 de ani. „Este un design creat special pentru mine! Mi-am dorit ceva unic!”

.

Nadia Comăneci a făcut un anunț neașteptat în mediul online, cu care și-a surprins fanii. În vârstă de 62 de ani, “Zeița de la Montreal” și-a făcut primul ei tatuaj.

Fosta mare gimnastă a României a decis că este momentul să facă un lucru cu totul inedit, așa că și-a tatuat pe picior, puțin deasupra gleznei, cel mai important moment din cariera ei, nota 10 obținută în 1976, la Montreal.

Nadia Comăneci, primul tatuaj la 62 de ani: „Eu mi-am dorit ceva unic!”

„Este un design creat special pentru mine. Este permanent. Eu mi-am dorit un astfel de tatuaj de multă vreme, ceva care să reprezinte toate lucrurile importante care se regăsesc în acest tatuaj: ‘Girl Power, Break the ice, Hard work, Be unique etc’. Eu deja l-am făcut ieri şi pot spune că îl port cu foarte mare mândrie. Este un trend al campionilor olimpici să-şi facă cercurile olimpice tatuate. Eu mi-am dorit ceva unic, ceva care să spună povestea primului 1.00”, a declarat Nadia Comăneci conform Orange sport.

Fanii fostei sportive au fost încântați de tatuaj și fotografia postată de Nadia a adunat rapid peste 7 mii de aprecieri din partea internauților și multe mesaje apreciative. Cei mai mulți dintre fani și-au reamintit de momentul în care Nadia a scris istorie în gimnastică  cu scorul de 10 primit la Jocurile Olimpice de la Montreal.

Pe 18 iunie 1976, Nadia Comăneci, atunci la vârsta de 14 ani, a reușit o performanță istorică în gimnastică, devenind prima sportivă din lume care a obținut nota 10 pentru un exercițiu la paralele executat la perfecție. Reușita ei a fost de-a dreptul senzațională și i-a luat pe toți prin surprindere. Computerul care afișa notele pe tabelă nu era programat să arate nota 10, iar după exercițiul Nadiei, acesta a indicat nota 1.00, provocând confuzie în rândul tuturor. Ulterior, arbitrii au confirmat că Nadia a primit nota 10.

1976, anul în care Nadiei Comăneci i s-a schimbat destinul

1976 a fost și anul în care Nadia l-a întâlnit pe Bart Conner, bărbatul care îi este astăzi partener de viață și împreună cu care are o familie. Fosta mare gimnastă l-a întâlnit pe Bart la un concurs de gimnastică. El a avea 17 ani la vremea respectivă și era membru al echipei masculine de gimnastică din SUA. Cei doi s-au aflat atunci pe același podium, iar fotograful l-a rugat pe Bart să-i dea un pupic Nadiei, “să iasă o poză frumoasă”.

Citeşte şi: Ce părere are Thalia despre Nadia Comăneci. Mesajul surprinzător al artistei latino pentru marea gimnastă

Citeşte şi: Povestea inedită de iubire dintre Nadia Comăneci și Bart Conner, soțul ei. „Zeița de la Montreal” împlinește 61 de ani. Foto

Citeşte şi: S-a aflat secretul! Unde plecau Nadia Comăneci și Ion Dolănescu pentru escapadele lor romantice

Citeşte şi: Nadia Comăneci, dezvăluiri din căsnicia cu soțul său: „El zicea că am fost greu de prins”

“A ajutat-o să scape din acea relaţie abuzivă!”

Când Nadia a ajuns în SUA, Bart a luat legătura cu ea, deși ea era într-o relație cu managerul ei, Constantin Panait.

“A ajutat-o să scape din acea relaţie abuzivă şi să înceapă o viaţă nouă în Montreal, locuind cu familia unui antrenor român de rugby, Alexandru Ştefu. Timp de un an, el şi Nadia au fost prieteni care se auzeau doar la telefon” – nota ziarul New York Times în urmă cu mulți ani, potrivit okmagazine.ro.

Cei doi au început să se apropie din ce în ce mai mult, iar Nadia Comăneci a decis să se stabilească în SUA pentru a-l ajuta pe Bart Conner să se ocupe de școala lui de gimnastică. După doi ani de logodnă, în 1996, Nadia și Bart s-au căsătorit în București, avându-i ca nași pe Adrian Năstase și soția sa, Dana. Câțiva ani mai târziu, pe 3 iunie 2006, a venit pe lume unicul lor copil, Dylan Paul.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton