Nadia Comăneci, ravisantă la Premiile Oscar 2024. „A fost un eveniment măreț!” Cum s-a îmbrăcat „Zeița de la Montreal”

.

Nadia Comăneci a întors toate privirile cu apariția ei răvășitoare la Gala Premiilor Oscar 2024. “Zeița de la Montreal” a fost nelipsită de la cel mai așteptat eveniment monden al anului la Dolby Theatre, în Los Angeles, unde a avut loc cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar.

Cum s-a îmbrăcat Nadia Comăneci la Gala Premiilor Oscar 2024

Fosta mare gimnastă “de aur” a României, în vârstă de 62 de ani, s-a numărat printre invitații speciali la ceremonie și a strălucit cu ținuta ei elegantă și aleasă cu foarte mult bun gust. Nadia Comăneci a optat pentru o fustă lungă neagră, din dantelă, un top mulat, negru și un sacou inserții dantelate, asortat fustei.

Pentru un strop de culoare, Nadia Comăneci a purtat o curea groasă aurie și sandale cu toc asortate, aurii.

A fost un eveniment măreţ!

“Zeița de la Montreal” a postat pe contul ei de Instagram, în secțiunea de Insta Stories, câteva fotografii de la Premiile Oscar. Într-una dintre ele apare împreună cu actorii Danny Devito și Rhea Perlman.

Citeşte şi: Nadia Comăneci și-a făcut primul tatuaj la 62 de ani. „Este un design creat special pentru mine! Mi-am dorit ceva unic!”

Citeşte şi: John Cena, complet dezbrăcat pe scena Premiilor Oscar. Momentul a amintit de protestatarul nud din 1974

Citeşte şi: Dana Budeanu spune că rochiile actrițelor de la Premiile Oscar 2024 au fost „oribile”. Care e singura ținută apreciată de stilistă

Citeşte şi: Acasă la Nadia Comăneci. Imagini spectaculoase din locuința „Zeiței de la Montreal”, din SUA

“A fost un eveniment măreţ. În fiecare an premiile Oscar reprezintă momente unice, irepetabile”  -a declarat Nadia Comăneci la finalul galei, pentru orangesport.ro.

Premiilor Oscar 2024, o ediție de colecție cu momente memorabile

În ediția din acest an a Premiilor Oscar, filmul “Oppenheimer” s-a poziționat în topul câștigătorilor, cu șapte distincții, inclusiv pentru „Cel mai bun film”, „Cel mai bun regizor” și „Cel mai bun actor în rol principal”. Pe locul al doilea se află pelicula „Poor Things” care a obținut patru premii Oscar, printre care cel pentru „Cea mai bună actriță în rol principal”, premiu primit de Emma Stone. Actrița, în vârstă de 35 de ani, a suferit un accident vestimentar chiar în timp ce se îndrepta spre scenă să-și ridice premiul, când rochia ei semnată Louis Vuitton s-a crăpat la spate.

Emma Stone și-a început discursul de acceptare a premiului Oscar spunând că rochia i s-a rupt. Apoi a continuat cu un omagiu pentru celelalte actrițe nominalizate în aceeași categorie. „Femeile din această categorie… împărtășesc acest premiu cu voi. Sunt fascinată de voi și a fost o onoare să fac toate acestea alături de voi” – a spus Emma, cu lacrimi în ochi.

Un alt moment stânjenitor ce a avut loc la Premiile Oscar a fost când actrița Liza Koshy s-a prăbușit pe covorul roșu din cauza pantofilor cu toc pe care i-a ales pentru ținuta sa. Vedeta s-a împiedicat și a căzut în fața fotografilor, care au imortalizat pe loc incidentul. Pentru a redresa momentul stânjenitor, Liza a răbufnit în râs, părând amuzată de incident.

Foto – Hepta / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton