Nadia Comăneci, apariție surprinzătoare în costum de baie la 62 de ani. „Hai la plajă!” „Zeița de la Montreal” face zilnic mișcare

.

Nadia Comăneci și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie în care apare într-o ipostază cum rar de este dat să o vedem, în costum de baie. „Zeița de la Montreal” va împlini 63 de ani toamna aceasta, pe 12 noiembrie, dar este într-o formă fizică de zile mari.

Cum arată Nadia Comăneci în costum de baie la 62 de ani

Fosta mare gimnastă a României a publicat pe rețelele de socializare, în secțiunea de InstaStories, o fotografie în care apare într-un costum de baie negru, din două piese, etalându-și silueta de invidiat. Nadia și-a completat ținuta de vară cu o șapcă în nuanțe de roșu, galben și mov și o pereche de ochelari de soare.

„Hai la plajă!” a fost mesajul transmis de fosta sportivă în dreptul imaginii în care apare în costum de baie.

Zeița de la Montreal spunea în urmă cu câțiva ani că face mișcare zilnic, indiferent de programul pe care îl are sau de locul în care se află.

Cum se menține Nadia Comăneci într-o formă fizică excelentă

„Fac mișcare cel puțin 30-40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness. Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică”, a spus ea acum trei ani, pentru Gazetei Sporturilor.

Cât despre alimentație, Nadia a declarat că încearcă să fie echilibrată și consumă alimente cât mai puțin procesate. În plus, adoră bucătăria tradițional românească și gătește des pentru familia ei fel de fel de preparate delicioase de care se bucură și ea.

Citeşte şi: Cum prepară Nadia Comăneci sarmalele. „Așa am învățat de la mama!” „Zeița de la Montreal” are o tehnică aparte de gătit

Citeşte și: Nadia Comăneci, ravisantă la Premiile Oscar 2024. „A fost un eveniment măreț!” Cum s-a îmbrăcat „Zeița de la Montreal”

Citeşte şi: Povestea inedită de iubire dintre Nadia Comăneci și Bart Conner, soțul ei. Foto

Citeşte și: Acasă la Nadia Comăneci. Imagini spectaculoase din locuința „Zeiței de la Montreal”, din SUA

„Mănânc echilibrat, cel mai mult îmi place peștele, alături de legume gratinate sau piure de legume. De sărbători mă mai răsfăț și eu cu anumite produse culinare, mai ales că pregătesc și feluri de mâncare tradițional românești, cum sunt sarmalele adaptate în care folosesc carne de curcan, spre exemplu” – a mai dezvăluit Nadia Comăneci pentru aceeași sursă.

Nadia Comăneci și-a făcut primul ei tatuaj la 62 de ani

La începutul acestui an, fost mare campioană la gimnastică a vorbit despre primul ei tatuaj – un desen făcut special pentru ea, ce are o însemnătate extraordinară. Nadia și-a tatuat pe picior, desupra gleznei, cel mai important moment din cariera sa – nota 10 obținută la Montreal în 1976.

„Este un design creat special pentru mine. Este permanent. Eu mi-am dorit un astfel de tatuaj de multă vreme, ceva care să reprezinte toate lucrurile importante care se regăsesc în acest tatuaj: ‘Girl Power, Break the ice, Hard work, Be unique etc’. Eu deja l-am făcut ieri şi pot spune că îl port cu foarte mare mândrie. Este un trend al campionilor olimpici să-şi facă cercurile olimpice tatuate. Eu mi-am dorit ceva unic, ceva care să spună povestea primului 1.00”, a declarat Nadia Comăneci conform Orange sport.

Foto – Instagram / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton