Motivul pentru care Sorin Bontea și soția lui nu gătesc împreună: „Lucrurile nu stau chiar pe roze” / Exclusiv

.

Sorin Bontea ne-a dus din culisele MasterChef România în culisele bucătăriei sale de acasă. Juratul de la Pro TV ne-a spus care este rețeta lui preferată dintre cele gătite de soție, de ce nu prea gătește cu ea, dar și care este mâncarea lui preferată. Bucătarul în vârstă de 54 de ani ne-a spus și ce mănâncă un MasterChef într-o zi obișnuită, dar și ce rețete gătește fiica lui, Miruna Bontea.

Sorin Bontea a spus care este rețeta preferată pe care i-o gătește soția

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întors odihniți și entuziasmați la Pro TV pentru sezonul 9 MasterChef România, care va fi găzduit de Gina Pistol. Cei trei chefi ne-au spus cum arată viața lor în prezent, cât de bucuroși sunt să-și reia activitatea, dar și cum au primit cei dragi vestea întoarcerii lor la emisiunea cu care și-au început cariera în televiziune. Sorin Bontea ne-a spus ce mănâncă într-o zi obișnuită, care este rețeta lui preferată dintre cele gătite de soție, dar și de ce nu prea gătește cu ea.

„Un MasterChef mănâncă obișnuit, cred. Mănânc acasă ce mi-a gătit nevasta. Și e bună mâncarea, gătește bine. Atâta-mi trebuie să-i zic că n-a gătit bine. După îmi zice: «Fă-ți»”, a glumit Sorin Bontea. Totodată, bucătarul ne-a dezvăluit că îi plac mult ciorbele și, în general, că apreciază orice fel de mâncare atâta timp cât este gătit bine, iar rezultatul este gustos.

„Nu e vorba de o rețetă, e vorba de mâncare în general. Adică mâncarea trebuie să fie gătită corect. Dacă mă duc la greci, nu o să mănânc ciorbă, că n-am de unde. Mănânc un pește. Dacă mă duc în Thailanda mănânc mâncare tradițională. Important e să fie gătită bine și gustos”, a explicat Sorin Bontea, pentru Unica.ro.

Citește și: Gina Pistol dezvăluie de ce a acceptat să revină în televiziune și să prezinte MasterChef România, la Pro TV: „Aveam nevoie de mine sănătoasă” / Exclusiv

Citește și: Florin Dumitrescu, despre întoarcerea Ginei Pistol pe micul ecran, la MasterChef: „E mână de fier” / Exclusiv

„Ea a învățat acasă să gătească, de la mama ei”

Juratul de la MasterChef gătește orice își dorește familia lui. Sorin Bontea și soția lui formează un cuplu de mai bine de trei decenii și împreună au doi copii, un fiu și o fiică, Iulian și Miruna. Iulian Bontea este pilot de curse în timp ce sora lui mai mică, Miruna Bontea, a ales să studieze designul interior. Miruna este pasionată și de gătit, în special de preparat deserturi.

„Își gătește, chiar face. Deserturi face. Mi-a trimis niște poze de curând cu niște bezele”, a spus Sorin Bontea, pentru Unica.ro.

Juratul de la Pro TV ne-a spus și care este rețeta lui preferată dintre cele gătite de soția lui. Preparatul nu este doar pe placul lui Sorin Bontea, ci și pe placul colegilor lui, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Dintre rețetele gătite de soția mea, lăudată este musacaua, care îi place și lui Florin și lui Cătălin. Îmi place și mie. Gătește bine. Cred că a avut și un profesor acceptabil pe lângă. I-a mai dat câte un sfat așa. (zâmbește) Dar ea a învățat acasă să gătească, de la mama ei”, ne-a povestit Sorin Bontea, pe platourile de filmare de la MasterChef România.

Citește și: Cum a reacționat Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, când a aflat că bucătarul revine la MasterChef România: „De aici a început tot” / Exclusiv

Motivul pentru care Sorin Bontea și soția lui nu gătesc împreună

Soția lui Sorin Bontea este o femeie discretă care preferă să stea departe de camerele de filmat. Juratul de la MasterChef și soția lui sunt căsătoriți din anul 1994 și nu prea gătesc împreună dintr-un motiv cât se poate de simplu.

„Mă ceartă”

„Când gătesc acasă cu soția lucrurile nu stau chiar pe roze. Mă ceartă că fac mizerie mare. A zis: «N-ai cum să gătești un fel de mâncare și să ai pe lângă tine încă 20 de cratițe murdare». De ce? Eu așa gătesc.

Un exemplu, am făcut ouă benedict. Păi bine, trebuie să fac pâinea cu o zi înainte, să fac turtele. După o crăticioară în care am pus untul să se topească. Tigaia acolo, ia și bacon. Acum te duci la cuptor. A zis nevastă-mea: «N-ai cum pentru un ou și niște sos deasupra să-mi faci jumătate de bucătăriei vraiște». Cam așa stau. Bine, eu spăl vase, e normal să faci curat pe unde muncești”, a povestit Sorin Bontea, pentru Unica.ro.

Foto: Instagram/@chef.sorinbontea.official

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton