Motivul pentru care Dan Negru își ține cei doi copii departe de televizor, în ciuda carierei de peste trei decenii pe micul ecran: „Încerc să-i conving”

.

Dan Negru (53 de ani) a dezvăluit motivul pentru care își ține cei doi copii departe de televizor, în ciuda profesiei sale de prezentator TV.

De ce își ține Dan Negru cei doi copii departe de televizor

Dan Negru și soția lui, Codruța, de profesie medic stomatolog, au doi copii împreună, un fiu și o fiică, Bogdan și Dara. Prezentatorul de la Kanal D și-a explicat recent alegerea de a-i ține pe Bogdan și Dara departe de televizor.

Deși are o carieră de peste trei decenii în mass-media, prezentatorul nu este mulțumit de diversitatea emisiunilor difuzate de televiziunile din România. Ca atare, pentru că nu le consideră a sursă de informații utile copiilor lui, preferă să le limiteze timpul pe care îl petrec în fața televizorului.

„Suntem țara cu cele mai puține quiz la TV din toată Europa. Publicul de quiz e liber pentru că gândește cu mintea lui de asta mă bucur că fenomenul quiz crește mult printre cei tineri. Gândind cu mintea lor, devin liberi”, a declarat Dan Negru pentru Click!.

Citește și: Dan Negru, pregătit de premiera emisiunii „The Floor”, de la Kanal D. „Cel mai bun moment din viața mea nu a venit încă” / Exclusiv

„Îi iau cu mine la concursurile pe care le prezint prin țară.”

Dan Negru, care prezintă trei emisiuni de tip game show la postul Kanal D, „The Floor”, „Tu urmezi” și „Jocul Cuvintelor”, a dezvăluit în același interviu anterior citat că exersează adesea acasă cu Dara și Bogdan exercițiile și întrebările de cultură generală.

„Îi țin pe copiii mei departe de TV, dar încerc să-i conving că cultura generală le sporește mintea. De-asta îi iau cu mine la concursurile pe care le prezint prin țară”, a mai spus Dan Negru pentru sursa citată.

Citește și: Dan Negru, despre plecările vedetelor de la Antena 1. „Lecția spiritului de echipă și a smereniei”. Ce nume mari au părăsit trustul în ultimii ani

Cum s-au cunoscut Dan Negru și soția lui, Codruța, și care este secretul relației lor

Prezentatorul TV este discret în ceea ce privește viața lui de familie. Despre relația lor se cunosc destul de puțin lucruri. În trecut, Dan a dezvăluit cum și-a cunoscut soția, dar și care crede că este secretul relației lor.

„Tradiția din familie este secretul. Ai noștri au fost toți împreună, până la final. Ai mei, tata, mama, bunicii, ai Codruței la fel, cumnații mei, toți au fost sau sunt împreună. Dacă îi vezi pe ai tăi că se înțeleg duci și tu asta mai departe. Dacă vezi despărțiri ți se vor părea normale”, a mărturisit prezentatorul de la Kanal D în septembrie 2023, într-un interviu pentru Unica.ro.

Dan și Codruța Negru s-au cunoscut la Timișoara, pe vremea când erau studenți. La acea vreme, prezentatorul lucra deja în mass-media, la Radio Timișoara.

„Mă bucur că nu face parte din lumea mea. Nu are treabă cu showbizul și, mai ales, nici nu e curioasă de lumea asta. Suntem două lumi profesionale diferite care se întâlnesc în familie. Nu cred că ideea de îndrăgosteală are un termen sau o expresie. Nu e ca o piatră, e mai degrabă ca un aluat, îl frămânți mereu. Asta facem”, mai spunea în 2023, pentru Viva.ro.

Foto: Facebook; Kanal D

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton