De ce și-au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu: „Încă n-am ajuns la numitorul ăla comun”. Ce spune despre diferența de vârstă dintre ei / Exclusiv

.

Invitată la interviurile Fresh by Unica, Lili Sandu ne-a spus, printre multe altele, care sunt avantajele diferenței de vârstă dintre ea și logodnicul ei, Silviu Țolu, dar și de ce nu s-au căsătorit încă.

Între Lili Sandu și Silviu Țolu este o diferență de vârstă de 12 ani care nu se vede și nu se simte. Lili și Silviu s-au logodit în mai 2019, de ziua de naștere a prezentatoarei „Vorbește Lumea”, în Istanbul, unde s-au și cunoscut.

De ce nu s-au căsătorit Lili Sandu și Silviu Țolu până acum: „Încă n-am ajuns la numitorul ăla comun”

În curând, Lili și Silviu vor aniversa cinci ani de logodnă. Cuplul și-a dorit să se căsătorească la scurt timp după, însă au amânat evenimentul pentru că Lili a rămas însărcinată cu fiul lor, Thomas, iar apoi din cauza pandemiei.

În prezent mai rămâne doar ca cei doi parteneri să cadă de acord în privința tipului de eveniment pe care și-l doresc. Prezentatoarea de la Pro TV și-a dori o nuntă în deplasare, în timp ce modelul ar prefera o petrecere ceva mai mare și mai dificil de organizat la distanță.

„Ne-am relaxat și noi de tot și am zis mă, știi ce? Oricum suntem mai mult decât luați și în fața lui Dumnezeu și în fața tuturor. El își dorește încă petrecerea aia, de stai cu prietenii. Încă n-am ajuns la un numitorul ăla comun, pentru că eu vreau să merg undeva, să strâng toți prietenii, să mergem undeva să stăm câteva zile. El zic: «Nu, vreau o petrecere mare, cu multă lume!». Încă suntem acolo. Dar actul ăla pentru noi nu mai înseamnă mare lucru”, a spus Lili Sandu, la Fresh by Unica.

Citește și: Lili Sandu și Ileana Lazariuc, prietenie de 25 de ani. „Ar trebui să primim premiul pentru cel mai longeviv cuplu din showbiz” / Exclusiv

Citește și: Din ce câștigă Lili Sandu mai mulți bani, din TV sau din online? „Am refuzat foarte multe campanii”/ Exclusiv

Citește și: De ce este Lili Sandu „total împotriva” rezoluțiilor de Anul Nou. Ce planuri are prezentatoarea TV de sărbători / Exclusiv

Avantajele diferenței de vârstă dintre Lili și Silviu: „Suntem la fel de nebuni”

O vreme, părinții au fost cei care i-au îndemnat să facă și acest pas, însă și ei s-au relaxat, iar Lili și Silviu nu se grăbesc să ajungă în fața altarului. Cât despre diferența de vârstă dintre ei, prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” spune că niciodată nu a simțit-o. Deși este mai mic decât ea, Silviu a fost dintotdeauna matur. De aceea, între ei nu au existat niciodată discrepanțe apropo de modul lor de a gândi și a trăi.

„N-am simțit diferența asta de vârstă pentru că el este foarte așezat. A plecat la fel ca și mine destul de devreme de acasă, a umblat în toată lumea asta, și-a câștigat banii. Nu au existat goluri. Câteodată eu sunt mult mai analitică. (…) La el e mult mai simplu. (…) Dar suntem la fel de nebuni, ne place să petrecem”, a mai spus Lili Sandu, pentru UNICA.ro.

Lili Sandu și Silviu Țolu au împreună un băiețel, Thomas, în vârstă de trei ani și jumătate. Tot la Fresh by Unica, Lili ne-a mărturisit că logodnicul ei este un tată model, de o calitate net superioară față de ce a mai văzut și auzit. „Silviu este un tată foarte bun, special din toate punctele de vedere. Sunt norocoasă”, ne-a mai spus.

Urmărește interviul integral mai jos, pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook!

Fresh by Unica, sezonul 2

În fiecare miercuri, de la ora 19:00, dezbatem subiecte mondene și de actualitate cu invitați din diverse domenii de interes.

Vorbim cu ei despre experiențele personale care i-au modelat în oamenii din prezent și analizăm teme actuale, de la terapie și dezvoltare personală, până la alimentație și fitness. Până acum, în sezonul al doilea i-am avut invitați pe Ozana Barabancea, Lili Sandu, Misha Miller, Adrian Nartea, Vlad Gherman, Dr. Costin Dămășaru și Iulia Pârlea.

Printre invitații sezonului 1 Fresh by Unica s-au numărat prezentatorii TV Cristi Brancu, Cove și Andreea Marin și actrițele Alexandra Velniciuc, Laura Cosoi și Andreea Ibacka. Le-am avut în platou și pe artistele Andreea Bălan, Alina Sorescu și Alexandra Ungureanu. Au mai trecut pragul redacției și Carmen Brumă, expert în nutriție, jurnalistele Paula Herlo și Iulia Ionescu și artistul Marcel Pavel, printre alții.

Foto: Unica.ro; Instagram/Lili Sandu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton