Mona Segall, adevărul despre Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Ce spunea despre prezența lor în juriul „Chefi la cuțite”

.

“Chefi la cuțite”, celebrul show culinar care își încântă telespectatorii cu povești emoționante, adrenalină și peripeții pe plan gastronomic, dar și rețete de top, va suferi o schimbare notabilă în următoarea perioadă, după înlocuirea celor trei chefi care au avut rolul principal în emisiune timp de 12 ani.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu vor mai fi jurații emisiunii începând cu noul sezon, cel cu numărul 13, după unele nemulțumiri personale legate de show și unele neînțelegeri cu producătorii. Motivul despărțirii de cei trei chefi a fost “oboseala”, care i-a făcut să renunțe la a se mai prezenta pe platourile de filmare ale noului sezon.

Mona Segall, adevărul despre Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

“Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la cuțite este un format puternic. Iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele.

Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt. Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante.” – au transmis reprezentanții Antena 1, în urmă cu câteva zile.

Citeşte şi: Cum arătau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în primul sezon Chefi la Cuțite. Imagini de colecție

Citeşte şi: Situație inedită la Chefi la Cuțite. Un concurent a vrut să abandoneze competiția înaintea semifinalei

Citeşte şi: Ei ar putea fi noii jurați de la „Chefi la cuțite” sezonul 13. Lista scurtă a Monei Segall, făcută publică

Citeşte şi: Cum au reacționat fanii Chefi la Cuțite după anunțul plecării juraților: „Erau sarea și piperul”

Fanii emisiunii au fost neplăcut surprinși de decizia înlocuirii celor trei chefi și încă se întreabă care a fost adevăratul motiv al plecării lor din show, având în vedere că toată lumea îi îndrăgea și îi urmărea de fiecare dată cu aceeași plăcere.

Mona Segall: „Am încercat să aducem tot felul de artificii ca să nu plictisim”

Mona Segall, producătoarea emisiunii, spunea în urmă cu câteva luni că succesul formidabil al show-ului, timp de 12 ani, a ținut strict de prezența lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu în emisiune. Segall a dezvăluit în podcastul găzduit de Mihai Morar “rețeta” acestui show, iar ingredientele de bază sunt trei trei chefi.

“De reușită au fost cei trei chefi, pentru că au chimia și au competitivitatea care este necesară unui asemenea format. Și apoi, pe măsură ce s-a mărit numărul de sezoane, am încercat să aducem tot felul de artificii ca să nu plictisim.

Și unul și cel mai important este în continuare castingul, pentru că… pe modelul „Românii au talent”. Dacă fiecare concurent vine cu o altă poveste, cu o altă meserie, cu alt gen de mâncare, atunci lumea stă să vadă ce mai urmează. Și ce se mai poate întâmpla, și ce reacție or să mai aibă chefii, și ce poate să li se mai întâmple. Și atunci creează dependență.

Pentru unii spectatori contează foarte mult (n.r. – legătura show-ului cu mâncarea), pentru că sunt unii care se uită pentru asta și care gătesc. Dar nu pot să empatizez foarte tare cu ei pentru că eu nu gătesc. Și nu știu și nu mă pricep nici acum. Și atunci, eu încerc să vin cu toate celelalte ingrediente care înseamnă un show de divertisment.” – a explicat producătoarea de la Antena 1.

Deși chefii au fost lăudați pentru tot ce au realizat în emisiune, s-a ajuns, totuși, la înlocuirea lor. Iar publicul este curios acum să afle cum va evolua emisiunea cu noul grup de jurați.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton