Momentul în care Laurențiu Reghecampf a decis că divorțează de Anamaria Prodan. Martorul antrenorului în procesul de divorț a povestit întâmplarea: „Episodul ăsta a declanșat tot”

.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se judecă de trei ani în instanță în procesul de divorț. Au anunțat că se separă în vara anului 2021, iar de atunci nu reușeșc să cadă de acord în privința divorțului. La ultima înfățișare din proces, antrenorul și impresara și-au adus fiecare câte un martor. Martorul lui Laurențiu, Valentin „Dinte” Petrișor, a făcut dezvăluiri noi despre relația dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa.

În ce moment a decis Laurențiu Reghecampf că vrea să divorțeze de Anamaria Prodan

În 2019, la finalul unui meci între Astra Giurgiu și FC Botoșani, Anamaria Prodan și Dan Alexa, pe atunci antrenorul Astra Giurgiu, au fost filmați având o discuție aprinsă. În timpul acesteia, impresara l-a lovit pe antrenor cu pumnul în față. Cu an în urmă, impresara a avut o altă ieșire nervoasă, atunci la adresa partenerei lui Dan Alexa.

Anamaria Prodan ar fi furat de la recepția unui hotel cheia camerei în care erau cazați Dan Alexa și soția lui, Andrada. Motivul? Pentru a tăia toate hainele Andradei, susține Valentin „Dinte” Petrișor, care ar avea și dovezi filmate.

După ce aflat despre incident și despre filmare, Laurențiu Reghecampf l-ar fi rugat să nu îl facă public pentru că ține foarte mult la familia lui și că își dorește să aibă o familie unită. După ce, anul următor, a apărut filmarea cu altercația fizică dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, antrenorul a decis că va divorța. Deși a decis în 2019 că va divorța, Valentin „Dinte” Petrișor crede că primul incident a fost scânteia care a aprins despărțirea.

Citește și: Dezvăluiri din spatele ușilor închise în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „A țipat prin sală”. Episodul dintre impresară și Dan Alexa, dezbătut în fața judecătorilor

„Episodul ăsta din 2018 a declanșat tot.”

„N-am vrut să îi stric familia. Ulterior, s-a întâmplat ce s-a întâmplat în 2019. Episodul ăsta din 2018 a declanșat tot”, mai spune martorul lui Reghecampf.

„Întâmplarea asta a fost cheia acestei despărțiri. Aunci Laurențiu a luat decizia. (…) A decis să divorțeze, dar el din 2018 știa. În 2018 a fost informat de către o sursă despre acest episod. Aflând despre acest episod, ne-am deplasat la Călărași și am stat de vorbă cu persoanele în cauză. (…) Acești martori vor fi citați și, că vor, că nu vor, trebuie să vină. La fel și Dan Alexa și soția acestuia, care nu cred că o să îi țină partea Anamariei Prodan să spună că nu i-a tăiat hainele. Eu cred că va spune. Sunt atât de multe detalii în scandalul ăsta. Eu știu tot despre ea. Știu tot cap coadă”, a declarat Valentin „Dinte” Petrișor, la „Un show păcătos”, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Reacția Anamariei Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a spus despre ea că „este un om mort”. „Măcar așa să-l ajut!”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se judecă pentru pensia alimentară a fiului

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu reușesc să cadă de acord în privița pensiei alimentare a fiului lor, Laurențiu Junior. Anamaria mai are două fete, Rebecca și Sarah, din primul mariaj cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu. La rândul lui, Laurențiu mai are trei băieți, pe Luca, din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, și pe Liam și Landon din actuala relație cu Corina Caciuc.

„Ea (Anamaria – n.red.) nu a vrut să scape. Ei de trei ani de zile, de când Anamaria a cerut custodia copilului, cealaltă parte trebuie să plătească pensie alimentară. El nu numai că i-a plătit pensie alimentară, în primul an i-a plătit școala, 20.000 de euro. (…) Da, dar în momentul în care mama copilului se duce și te face varză peste tot pe unde prinde. Reghe a plătit până acum un an utilitățile la casa unde locuiește Ana”, a mai spus Valentin „Dinte” Petrișor, pentru sursa citată.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton