Mirela Vaida, apariție provocatoare în costum de baie. „Ce frumoasa e marea noastră!” Cum au reacționat fanii când au văzut-o

.

Mirela Vaida a plecat în weekend cu familia la mare pentru a scăpa de căldura, poluarea și agitația din Capitală. Prezentatoarea de televiziune a ales litoralul românesc pentru ase bucura de relaxare și distracție împreună cu soțul și cei trei copii.

Mirela Vaida, escapadă cu familia la mare

Mirela Vaida (42 de ani) a postat în mediul online mai multe imagini cu escapada la mare și s-a declarat tare mândră că a mers cu familia în stațiunile noastre.

„Indiferent de câte mări superbe, turcoaz, cu nisip alb sau cu peisaje de-ti taie răsuflarea am văzut, Marea noastra Neagră rămâne marea noastră… E în ADN-ul nostru, al copilariei noastre, al concediilor de altădată, cand parintii noștri faceau atâtea sacrificii sa ne duca, vara, la mare!

Am revenit cu copiii mei, in acest weekend, iar ei, fascinati, s-au trezit la 6 dimineata, au iesit pe balcon si-au exclamat: Ce frumoasa e marea noastră, mami! Da, e cea mai frumoasa pentru ca-i „a noastră, mami!” – a scris prezentatoarea de televiziune în dreptul unor fotografii în care ea apare într-un costum de baie roz, iar copiii au fost surprinși jucându-se pe plajă și bucurându-se de mare.

Citeşte şi: Cum arată casa din Snagov în care Mirela Vaida locuiește cu soțul și cei trei copii: „Pădurea e lângă noi, vedem căprioarele”

Citeşte şi: Secrete din Antena 1, dezvăluite. Mara Bănică susține că primea mai mulți bani decât Mirela Vaida. Ce a făcut public despre Simona Gherghe

Citeşte şi: Mirela Vaida, cu fata la coafor pentru o schimbare radicală de look. „Am făcut-o!” Carla este acum de nerecunoscut

Citeşte şi: Mirela Vaida, aventură romantică în Puglia. Peripețiile prin care au trecut vedeta și soțul ei

Postarea vedetei a primit multe aproecieri din partea internauților. Mulți au felicitat-o că a optat să meargă pe litoralul românesc, iar unii au complimentat-o pentru pozele în care apare în costum de baie și ochelari de soare, o ipostază în care vedeta se afișează destul de rar.

„Mirela ești strălucitoare!”

„Mirela ești superbă!”

„Meriți această răsfățare pentru cea mai tare prezentatoare!”

„Superbă!”

„Vacanță frumoasă la marea noastră dragă!” – sunt câteva dintre mesajele internauților.

Vezi în GALERIA FOTO imagini cu Mirela Vaida în costum de baie.

Mirela Vaida a pierdut trei sarcini până să devină mamă

Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Alexandru Vaida (46 de ani) s-au căsătorit în 2009 și au devenit părinți pentru prima oară în februarie 2015. În cei șase ani de căsnicie până să aducă pe lume primul copil, prezentatoarea de televiziune a pierdut trei sarcini.

„Avusesem niște probleme. Am avut nevoie de o intervenție laparoscopică, niște fibroame uterine, cum au femeile. Cred că toate coroborate m-au ajuns în acel punct care a fost foarte greu. (…) A trebuit să merg la foarte multe investigații, deja mă panicasem”, a spus Mirela Vaida, în podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

După operația laparoscopică, intervenție ce a fost foarte complicată, medicul care a operat-o pe vedetă i-a recomandat fertilizarea în vitro pentru a deveni mamă.

„Iară plânsete, iară depresie, m-am rugat la Dumnezeu. Momentul în care am prins pârtie, buf, buf, buf. Dacă mi-ar mai da Dumnezeu un copil sau doi odată i-aș mai face. Soțul meu zice că nu. Sigur, dacă o luăm un pic la rece, lucrurile nu sunt chiar atât de ușoare la vârsta noastră. Suntem totuși niște părinți care n-au făcut copii la tinerețe. Vrem să-i vedem și mari, vrem să ne și bucurăm de ei, să ne vedem nepoții”, a povestit Mirela Vaida, pentru sursa citată.

Foto – Instagram

Vezi pe Libertatea Rezultate Evaluare Națională 2024 – notele pe județe și cum poți face contestație la notele de la Evaluare!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton