Mircea Radu, detalii din intimitatea vieții de familie. „Soția mea a exclamat recent – O! Ce surpriză!” Cum o răsfață pe Raluca / Exclusiv

.

Mircea Radu a revenit pe micile ecrane cu forte proaspete și noi povești de viață spectaculoase pentru telespectatori. În vârstă de 55 de ani, îndrăgitul prezentator de televiziune este gazda emisiunii “Noi, românii”, ce se difuzează sâmbăta, la orele 22:00, la Metropola TV. Iar noul sezon al show-ului a avut premiera pe 9 martie.

Noi am stat de vorbă cu Mircea Radu pentru a afla cum îi mai merg lucrurile pe plan personal și profesional și am fost plăcut surprinși să aflăm detalii inedite din viața sa.

Bună, Mircea, ce mai faci? Cum te găsim în acest început de primăvară?

Ușor răcit. Am luat-o de la fiul meu și, probabil, o voi da mai departe. Ce e bine în toată povestea asta este că sunt într-o pauză de filmări. Sper să îmi treacă rapid fiindcă de duminică o iau din loc, într-un frumos și lung turneu cu ”Noi, românii” prin partea de vest a țării.

Lăsăm luna dragostei în urmă, dar nu pot să nu întreb cum ai sărbătorit iubirea cu soția ta?

A fost luna dragostei? Când? Te întreb pentru că nu știu de ce ar trebui să fie o lună a dragostei, adică o perioadă în care ar trebui să spui mai des „Te iubesc” sau să te manifești ca atare.

Care este rețeta relației voastre frumoase și armonioase?

E aceeași rețetă ca a tuturor oamenilor care se înțeleg, sunt dispuși la compromisuri și au de crescut copii.

Care este cea mai romantic gest pe care l-ai făcut pentru a-ți răsfăța soția?

Dacă te aștepți să spun că am îmbrăcat patul cu petale de trandafir din soiul Big Purple (128,80 lei butașul) sau că am închiriat roata dintr-un parc de distracții în care ne-am dat de câteva ori, înainte de a sta o oră în mașinuțele alea colorate care se bușesc, ei bine, nu. În schimb, îți pot spune că soția mea a exclamat recent ”O! Ce surpriză!” când i-am dat să guste dintr-un humus făcut de mine, cu mânuțele mele. 

Există vreo poveste de dragoste care te-a impresionat foarte tare, te-a marcat în vreun fel, de-a lungul anilor? Dacă da, ne-o poți spune?

Că a fost frumos sau s-a sfârșit trist, că diferența în ani nu contează sau împiedică, ori că distanța ucide lent sentimentele sau, dimpotrivă, le sporește, din toate poveștile de dragoste este de învățat câte ceva. Nu poți aplica – asta-i altceva -, dar de ascultat și băgat la cap, poți.

Citeşte şi: Cum se prepară cea mai bună slănină din lume? Rețetă recomandată de Mircea Radu

Citeşte şi: Mircea Radu, după plecarea celor trei chefi de la Antena 1: „Mona Segall nu se simte bine. Loviturile sub centură dor cel mai tare”

Citeşte şi: Mircea Radu, trei rețete italienești cu care impresionează pe oricine: „Odată ce ai simțit gustul, nu te mai poți lăsa!”

Citeşte şi: Cum arată și ce profesie are soția lui Mircea Radu. Între ei este o diferență de vârstă de 20 de ani

Și, pentru că am amintit de rețete mai sus și știm pasiunea ta pentru gătit, care este și cum se face preparatul cu care ai impresionat-o pe soția ta?

Nu am impresionat-o gătind ci povestindu-i despre mâncare. I-am spus rețeta unei înghețate de ciocolată topită în unt care se lasă peste noapte la congelator. Se mănâncă în pat, dimineața, când soarele mângâie iar vântul călduț umflă perdeaua de la fereastra deschisă care dă spre vară…. Nu știu cum se face preparatul ăsta. Sincer, nici nu știu dacă există că nu am mâncat niciodată.

Cum este Mircea Radu ca tată? Care sunt principiile de educație după care te ghidezi în relația cu fiul și fiica ta?

Acum vreo lună, fiicei mele (clasa zero) i s-a dat de făcut un desen – să aleagă ea pe cineva, pe oricine, și să-l deseneze. A făcut un cap cu ochi verzi și a scris sub el ”Tatăl meu este un om bun”. Dacă este vreun lucru care să mă fi impresionat cu adevărat în ultima vreme, acesta a fost. Și mai știu că și fiul meu crede asta despre mine. E tot ce contează.

Care sunt activitățile preferate pe care le faceți cu toții în familie?

În decembrie, să împodobim bradul. De Sfintele Paști, să înroșim ouăle. De aniversări să cântăm „Mulți Ani Trăiască”.  În fiecare weekend, să pregătim masa.

Te rog să povestim puțin despre emisiunea pe care o prezinți la Metropola TV. Știm că noul sezon vine cu surprize și noutăți despre care merită să amintim.

Pentru că sezonul întâi a mers foarte bine (personal, cred că este cea mai bună emisiune de Travel din România) continuăm s-o creștem cu sezonul al doilea. Iar dacă în primul sezon am filmat și am vorbit cu românii aflați în Europa, din Austria până în Irlanda de Nord, de data asta ”Noi, românii” se va filma în România. Cu ai noștri, cei aflați aici. Oameni care au ceva de spus, care au ceva de arătat, unii celebri, alții obișnuiți cu povești neobișnuite, eu voi sta de vorbă cu toți. 

Sezonul 1, pe de altă parte, a fost o poveste frumoasă. Ce ai descoperit și cum te-a „crescut” din punct de vedere emoțional această experiență?

România are oameni deștepți și bine pregătiți. În schimb, nu are brand de țară. Eu și echipa care face ”Noi, românii”, de la cei cu care lucrez direct până la vârful MetropolaTV, asta intenționăm: să punem umărul la construirea unui brand de țară. România merită și are nevoie de așa ceva.

Foto – PR / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton