Mircea Geoană și soția, Mihaela, au fost la un pas să-și piardă fiica: „A făcut o infecție spitalicească. A fost cumplit”. Câți copii are candidatul independent

.

Mircea Geoană a dezvăluit că el și soția lui, Mihaela, au fost la un pas de a-și pierde fiica, pe Ana Maria Geoană, din cauza unei infecții contractate în spital.

Mircea Geoană și soția, la un pas să o piardă pe Ana, fiica lor, din cauza unei infecții spitalicești

Mircea Geoană și soția lui, Mihaela Geoană, au doi copii, un fiu, Alexandru Geoană, și o fiică, Ana Maria Geoană. Invitat în podcastul „Te ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, candidatul la prezidențiale a dezvăluit că a fost la un pas de a-și pierde fiica la scurt timp după ce aceasta din urmă s-a născut.

„Am avut o emoție foarte mare cu Ana după ce s-a născut. N-am spus asta niciodată. M-a lovit. De-abia născuse Mihaela. A făcut o infecție spitalicească. Operația a fost perfectă, nicio problemă. A luat o infecție din spital, din astea (spitalele – n.red.) vechi.

Pe vremea aia nu erau multe medicamente. Am fost la un pas să o pierdem. A fost cumplit. Am avut noroc de o prietenă care avea un prieten în Germania, care a reușit să ia un antibiotic pentru vârsta ei. Har domnului.

A fost un moment absolut cumplit. Prin ce emoții și stări s-a trecut atunci… De-asta am o problemă cu sănătatea și cu spitalele. Mori cu zile. Te duci pentru ceva și te întorci cu o boală de altă factură. Mi se pare total inacceptabil”, a povestit Mircea Geoană, pentru sursa citată.

Citește și: Ce spune soția lui Mircea Geoană despre momentul „Mihaela, dragostea mea”, din 2009: „A fost un act de curaj”

Citește și: Mihaela Geoană a fost suspectă de cancer la sân în tinerețe: “Am făcut o analiză și mi-a spus că e un nodul și că e posibil să fie cancer” | EXCLUSIV

Cu ce se ocupă cei doi copii ai lui Mircea Geoană

Atât fiul, cât și fiica politicianului independent au studiat în Statele Unite ale Americii, unde familia Geoană a locuit între anii 1996 și 2000. În perioada respectivă, Mircea Geoană a fost ambasador al României în SUA.

Alexandru Geoană activează în domeniul afacerilor, iar Ana Maria Geoană este coach, respectiv antrenor, cu acreditări în studii de nutriție și de Pilates.

„Acolo (n.r. – în SUA) e o adevărată cultură a vieții sănătoase, a alimentației sănătoase, a sportului. Și chestia asta de wellbeing și wellness a atras-o și pe ea și dacă asta îi place să facă, asta face. Ea mă bombardează: Tată, fă asta, ba asta. Aia nu, aia nu și când uită mă mai întorc la vechile obiceiuri. Nu mă pune la mișcare că fac eu”, povestea Mircea Geoană în urmă cu doi ani, în podcastul „Fain & Simplu”.

Ana Maria Geoană, nuntă spectaculoasă în Veneția

În 2023, Ana Maria Geoană s-a căsătorit cu americanul Garrett Cayton, după o relație de șase ani. Nunta a avut loc în Veneția, în prezența a aproximativ 400 de invitați.

Foto: Facebook; Instagram; Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton