Mircea Badea îl atacă pe Dan Negru după reacția sa cu privire la tragedia din Crevedia: „Identifică el fenomene, le comentează!”

.

Mircea Badea a comentat reacțiile vedetelor care au reacționat după tragedia din weekend, de la Crevedia și l-a luat în vizor pe Dan Negru, lansând cuvinte dure la adresa lui.

Reamintim că pe 26 august, în localitatea dâmbovițeană Crevedia, au avut loc mai multe explozii la o stație GPL. Conform autorităților, stația funcționa ilegal. În urma exploziilor, două persoane și-au pierdut viețile și alte 56 au fost rănite.

„Specia lui e destul de numeroasă!”

Incidentul nu a rămas fără reacții în mediul opiniei publice și mai multe vedete de la noi și-au spus părerea cu privire la tragedie. Printre acestea a fost și Dan Negru, dar și Smiley.

“Banii sunt motivul pentru care șoferii trec la alimentarea cu GPL, gazul care a explodat la Crevedia. În Europa circulă vreo 28 milioane de mașini cu GPL din care vreo 15 milioane sunt Dacii! În ultimele zile, prețul carburanților  a crescut din vina lăcomiei distribuitorilor care profită de perioada concediilor în care consumul e mare.

De asta GPL e soluția multora! De asta sunt zeci de stații ilegale GPL prin toată țara. Cândva am avut în Ploiești prima rafinărie de petrol din lume. Consumul mediu anual în Romania este de 7 milioane de tone de carburanți. Doar două treimi se mai produc în cele trei rafinării din țară, restul se importă. Noi, cei cu prima rafinărie de petrol din lume! Cândva…” – a fost mesajul prezentatorului de televiziune.

În ediția de luni, 28 august, a emisiunii “În gura presei”, Mircea Badea a dat peste mesajul lui Smiley cu privire la tragedia din Crevedia și și-a amintit de reacția lui Dan Negru, în direcția căruia a transmis câteva cuvinte dure, numindu-l “manelist”.

Citeşte şi: Simona Gherghe, despre tragedia de la Crevedia. „Am trăit o poveste similară în Grecia, un camion cu gaz lichefiat a luat foc”

Citeşte şi: Tudor Chirilă a răbufnit după tragedia din Crevedia: „Nesimțire și tupeu!” Cum au reacționat Dan Negru și Maia Morgenstern

Citeşte şi: Mihai Morar, mesaj tranșant după exploziile de la Crevedia: „În România, tragedia s-a banalizat”

“Tragedie după tragedie, ni se trage de la şmecherie!”

„Smiley este revoltat după explozia de la Crevedia! Hai că mă învăţasem cu prezenţa manelistului Dan Negru, care după ce a făcut manelisme toată viaţa lui şi emisiuni cu toţi maneliştii de pe planetă, dând din mâini că n-avea vocabular, dintr-odată identifică el fenomene, le comentează, trage semnale de alarmă! De-abia mă învăţasem cu Dan Negru şi specia lui e destul de numeroasă, e plin de Gigei care au făcut numai manelisme şi acum o ard intelectual fini şi „profunji”. Taci că și Smiely e revoltat! Mesaj dur pe internet. “Tragedie după tragedie, ni se trage de la şmecherie!” – a zis Smiley. Şi rimează! Talentat! Bravo, bine că ai identificat cauzele!” –  a precizat Mircea Badea în emisiunea sa.

„Azilele groazei, spitalele groazei, șoselele groazei, instituțiile groazei, mafioții groazei”

Printre alte vedete care și-au mai spus părerea s-au aflat și Tudor Chirilă, Simona Gherghe, Mihai Morar sau Maia Morgenstern. Tudor Chirilă a vorbit despre Mircea Ciolacu și cum a vorbit acesta despre tragedie.

„Cu nesimțire și tupeu Marcel Ciolacu ne spune că s-a intervenit exemplar în tragedia de la Crevedia. Pentru el 43 de victime dintre cei care au intervenit înseamnă o intervenție exemplară. Iar acum discursul este despre “eroi” că așa dă bine la popor. Ciolacu ne invită să nu comparăm Crevedia cu Colectiv, dar nu spune nimic sau nu se întreabă de ce în opt ani de zile nu am reușit să avem niciun pat pentru arși. Și mai e ceva: e bună retorica anti UE când vrem să câștigăm voturi cu sloganul obosit “nu ne vindem țara”, da parcă mai bune sunt spitalele europene unde sunt trimise victimele tragediei pentru că tu treizeci de ani n-ai fost în stare de nimic.

Să stăm acasă să ne scuipe disprețul în față clica asta pe care un președinte ticălos a adus-o la putere ca să se împlinească România Educată. Azilele groazei, spitalele groazei, șoselele groazei, instituțiile groazei, mafioții groazei. E ok, stăm acasă. Poate nu explodează nimic. Nici măcar mămăliga” – a fost mesajul artistului.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton