Mira a trecut printr-o intervenție chirugicală la nivelul feței. „Sunt fericită!” Ce și-a făcut artista

.

Mira a ajuns pe mâinile medicilor. În vârstă de 29 de ani, cântăreața a trecut printr-o intervenție chirurgicală la nivelul feței pentru a scăpa de o problemă pe are o are de mult timp.

Mira a trecut printr-o operație la nivelul feței

Mira a povestit în mediul online că s-a operat la ochi pentru a-și corecta problemele de vedere. Artista purta ochelari de câțiva ani, motiv pentru care și-a luat inimia în dinți și s-a dus la doctor pentru a scăpa de această neplăcere.

„Sunt fericită să vă anunț ca de acum o să văd mai mult de rândul 2 la concerte. Mulțumesc domnului doctor pentru ajutor, mi-a fost recomandat din multe părți și acum am înțeles de ce. Atât el cat și echipa, m-au făcut să mă simt super liniștită și să nu am niciun fel de îndoială. Mi-am dorit mult operația Smile Pro din motive clare: este minim invazivă, blândă și fără durere.

Va țin pumnii să prindeți curaj dacă chiar vă doriți să scăpați de ochelari fiindcă după cum vedeti am plecat pe picioarele mele, fără nicio durere” – a transmis artista pe pagina ei de Instagram.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Mira a explicat apoi cât de ușor a trecut prin operație

„Se pun picături anestezice, deci nu simți nimic, nicio durere în timpul intervenției.(…) Procedura asta pe care eu am făcut-o se numește Smile Pro. Am făcut procedura asta și mi-am dorit foarte mult să o fac pentru că este cea mai puțin dureroasă, e mult spus, pentru că nu doare deloc. În timpul intervenției se simte ușoară presiune iar după ce m-am operat am simțit vreo jumătate de oră o usturime mică și un mic disconfort, după care nu am mai simțit nimic, am rămas așa doar cu ceață pe ochi câteva zile. Asta este tot” – a adăugat ea.

Citeşte şi: Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio

Citeşte şi: „Transformarea din Mira în MIRA”. Cum arată artista nemachiată

Citeşte şi: Connect-R, dezamăgit de Mira. Artistul o acuză de rasism: „Facem orice doar să fim văzuți”

Citeşte şi: Mira are probleme de sănătate. Ce a pățit artista în vacanță: „Am parte numai de belele”

Mira, impicată într-un accident auto grav în 2021

În urmă cu trei ani, artista se afla în deplasare cu colegii săi din trupa DJ Project, când a avut un accident de mașină destul de grav. Mira a fost rănită cel mai grav în timpul acelui accident. La jumătate de an după incident, Mira povestea că încă mai simte că are “cioburi în față”.

„Şi acum simt că am cioburi în faţa ochilor. Mă sperie să văd un TIR pe autostradă, întrebaţi-o pe mama cum fac când văd un TIR, rememorez încontinuu ce s-a întâmplat. Mă doare foarte tare spatele şi nu pot sta mult timp în picioare. Nu pot să îmi ating nasul” – a declarat atunci Mira.

Maria Mirabela Cismaru este din Târgu-Jiu și a impresionat cu talentul și calitățile vocale în 2012, când a participiat la „Vocea României”. Ea a făcut atunci parte din echipa lui Marius Moga, dar nu a câștigat competiția.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton