Minerva, previziuni astrologice pentru prima jumătate a lunii aprilie. Zodiile cărora li se va schimba viața până la Paște

.

Astrologul Minerva a făcut previziunile astrologice pentru sfârșitul lunii martie și prima parte a lunii aprilie. Mijlocul primăverii se anunță extrem de interesant pentru toate semnele zodiacale. Vor avea loc schimbări în bine pe plan profesional, îmbunătățirea situației financiare și revelații pe plan amoros.  

Horoscop Minerva – Berbec

Următoarea perioadă va fi marcată de o creștere a interesului din partea sexului opus și complimentele nu vor înceta să curgă. Nativul Berbec va trebui să-și înfrângă temerile, așadar va trebui să-și planifice totul pe termen lung. Acest lucru le va permite să se îndrepte calm spre obiectivele pe care le au. Cât despre dezvoltarea personală, este momentul perfect pentru a-și elibera potențialul, a spus Minerva, la wownews.ro. Probabil trebuie să renunțe la unii prieteni și să-și facă alții noi. La locul de muncă au șansa se dea dovadă de profesionalism. Grijă mare cu sănătatea!

Horoscop Minerva – Taur

Bunăstarea financiară îi va dezlega mâinile acestui nativ și va avea ocazia să arate ce poate. La 1 aprilie intră în retrogradare Mercur, prima retrogradare din acest an. Investițiile mari nu vor face o gaură în bugetul familie. Atenție la ideile pe care nu le verifică, pentru ca nu cumva să rateze ceva important. Starea de spirit va fi una de top, pentru că vor fi extraordinar de inspirați. Situația financiară îi va mulțumi prin stabilitate, dar își doresc și să se odihnească.

Horoscop Minerva – Gemeni

Vești bune pentru Gemeni. Banii cheltuiți și eforturile se vor întoarce înzecit. Pentru a evita conflictele, Gemenii nu trebuie să răspundă provocărilor. Situația financiară poate fi una stabilă, se pot lăuda cu priceperea în gestionarea unui buget, pot economisi o sumă decentă. Indicat este să investească în ei, pentru că acești bani nu vor fi irosiți. Pa partea de sănătate, sistemul bronho-pulmonar este deosebit de vulnerabil.

Citeşte şi: Top 7 perechi de zodii care nu se pot înțelege. Se ceartă mereu din orice și nu se pot suporta

Citeşte şi: Horoscop Cristina Demetrescu, pentru a doua jumătate a lunii martie. Cum sunt afectate zodiile de eclipsa de Balanță

Citeşte şi: Zodiile cu ghinion în dragoste în aprilie 2024. Se confruntă cu schimbări neașteptate, monotonie și emoții puternice

Citeşte şi: Cupluri de zodii care ajung, inevitabil, la despărțire. Sunt cele mai nepotrivite perechi din zodiac

Horoscop Minerva – Rac

Este un moment bun pentru a participa la concursuri, a susține examene. Începutul lunii aprilie deschide noi oportunități de cooperare, urmează întâlniri cu parteneri promițători. Vor face o impresie bună în fața partenerilor. În aprilie, procesul de negociere va decurge fără probleme. Le va crește farmecul personal și încrederea în sine. În ce privește cariera, este recomandat să se axeze pe munca în echipă.

Horoscop Minerva – Leu

Ultimele zile din martie pot fi decisive pentru relații. În carieră, apar proiecte interesante, dar consumatoare de timp. Materializarea planurilor va necesita multă forță. E important să prioritizeze sarcinile, pentru a prioritiza termenele limită. Din punct de vedere financiar, nu vor fi prea mulțumiți. Banii vor veni așa cum sunt planificați. Întârzierile salariale sunt puțin probabile. Achizițiile mari și investițiile sunt premature, așadar există riscurile de a avea multe credite.

Horoscop Minerva – Fecioară

Acești nativi vor  începe o perioadă fastă pentru ei, profesional, noi oportunități în carieră. Trebuie să se străduiască constant pentru ceva nou. Pot primi oferte profitabile, dar trebuie să învețe să ceară ajutor financiar. Sunt posibile conflicte în echipă, la muncă. La finalul lunii martie li se confirmă un adevăr. Surprizele vor deveni imboldul pentru schimbare. Pe partea de sănătate, pot apărea probleme cu privire la sistemul osos.

Horoscop Minerva – Balanță

În carieră, sunt posibile anumite dificultăți în comunicare cu colegii, probabile conflicte a căror rezolvare poate dura mult timp. E necesar să acționeze cât mai atent, să-și asculte intuiția. Începutul lunii aprilie se anunță imprevizibil din punct de vedere financiar. Probabilitatea de a fi în impas e foarte mare, iar asta doar din vina lor. Există riscul să fie înșelați de către cei mai buni prieteni.

Horoscop Minerva – Scorpion

O perioadă în care sentimentele și pasiunile dau în clocot. Iar evenimentele avansează foarte repede, mai ales dacă o cunoștință trecătoare se va transforma aproape instant într-o relație. Cuplurile căsătorite trec prin momente neplăcute, nu toată lumea rezistă tentațiilor. Ar trebui să se concentreze pe ceva mai plăcut, detașare care să ducă la o resetare complete – o excursie, o drumeție. O schimbare de mediu îi va ajuta să se înveselească. Experiențele amoroase le diversifică semnificativ viața intima.

Horoscop Minerva – Săgetător

Este o perioadă de descoperire, învață multe lucruri, viața li se poate schimba simțitor. Starea de incertitudine este epuizantă și reduce foarte mult performața. Viața personal va fi una plină de evenimente. Luna plină din 24 martie aduce un moment de neuitat. Este o șansă grozavă să ducă relația la un nivel următor. Starea de spirit indusă de venirea primăverii provoacă poftă de viață, dar și un comportament haotic, care le poate afecta munca. Este recomandat să economisească bani.

Horoscop Minerva – Capricorn

Au probleme care trebuie rezolvate neapărat. Este la înălțimea oricărei provocări, e timpul să se angajeze într-un start-up profitabil. Diplomația le deschide multe uși. Este bine să organizeze întâlniri și negocieri pe 25 martie. Acest lucru îi va ajuta la evitarea conflictelor și la consolidarea relațiilor profesionale. Mijlocul lunii va aduce multe momente plăcute asociate cu familia.

Horoscop Minerva – Vărsător

Pot conta pe ajutorul lui Marte în Pești care poartă energia bunătății și a compasiunii. Există dificultăți în ceea ce privesc relațiile de serviciu. Le va fi dificil să ajungă la o înțelegere cu colegii, trebuie să înfrunte intriga și calomnia. Ar fi bine ca deciziile lor să se concentreze pe starea de spirit a echipei. 

Horoscop Minerva – Pești

Vor dori să devină centrul Universului. Forfota primăverii va alunga melancolia. Divertismentul și plimbările nu vor lăsa timp pentru gânduri triste. Viitorul se arată roz, trebuie doar să prioritizeze lucrurile. Cei singuri, trebuie să-i facă curaj și să iasă din carapace. Situația financiară le permite să cheltuie mai mult decât au anticipat.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton