Mihai Trăistariu, supărat după ce a găsit dezastru în garsonierele închiriate de pe litoral. Ce i-au lăsat turiștii în camere

.

Mihai Trăistariu se plânge că turiștii care s-au cazat în garsonierele lui din Mamaia, au făcut ravagii în camere. Artistul, în vârstă de 43 de ani, are șase garsoniere în Năvodari-Mamaia Nord, de care se ocupă personal și pe care le pune la dispoziția turiștilor pe timpul verii.

Acum sezonul estival a luat sfârșit, iar artistul susține că unii turiști au vandalizat camerele în care au fost cazați, iar acum este nevoit să investească în reparații.

„Vara asta mi-au rupt trei canapele!”

Mihai Trăistariu a vorbit despre canapele rupte și arse cu țigara, băi devastate și mizerie de nedescris lăsată în bucătării.  

„Vara asta mi-au rupt trei canapele! O bagă repede la loc, că e extensibilă, când pleacă, ca să nu o văd eu. Vin alți turiști, trag canapeaua și găsesc ditamai gaura în ea!

Citeşte şi: Mihai Trăistariu vrea să-și interneze fratele la azil. „M-am certat cu el. Nu pot înțelege filosofia lui de viață!”

Citeşte şi: Nepoata lui Mihai Trăistariu, dispărută de doi ani

Citeşte şi: Ce tarif are Mihai Trăistariu pentru un concert de 45 de minute: „De Revelion mai creștem prețul”

Citeşte şi: Motivul pentru care Mihai Trăistariu s-a certat cu toate iubitele lui: „Voiai să fac eu?” / Video

O mămică, de exemplu, și-a cazat copiii fără să mă anunțe, ea mi-a făcut plata, mi-a virat toți banii. A trimis vreo 5 tineri de 16 ani. Nu spun ce stricăciuni au făcut, cum mi-au găurit canapeaua cu țigara, în bătaie de joc, au făcut trei găuri în canapea cu țigara.

Au rupt canapeaua, i-am dat filmul maică-sii, și s-a luat femeia cu mâinile de păr când a văzut ce au putut să facă copiii ei.” – a spus el, pentru click.ro.

Artistul a explicat apoi că circa o treime din banii încasați pe cazări se duc pe reparații. Trăistariu susține că nu le-a cerut bani turiștilor pentru pagubele produse, dar le-a bătut obrazul, trimițându-le filmări cu lucrurile stricate.

„Totul la mine e o gaură, dar merg înainte!”

„Totul la mine e o gaură, dar merg înainte! Eu nu le-am cerut niciodată nici un leu turiștilor ăstora! Mi-au rupt canapele, mi-au spart pahare, veselă, au rupt para de la duș, încuietoarea la dulap. Nu le-am zis niciodată nimic, le-am dat filmulețe măcar să se simtă, ca la anul să nu mai vină. O să fac un hotel și atunci o să vând garsonierele că e greu.

Aici nu am recepție, la hotel e recepție. Își fac de cap. La hotel e altceva, predai cu listă tot ce ai primit. Îmi fac un hotel mai mic, cu recepție, administrator, acolo sunt controlați la plecare, nu poți să lași ca aici în ultimul hal” – a mai precizat el, pentru aceeași sursă.

„Sunt foarte supărat, mă deranjează!”

Tot legat de problemele cu turiștii, cântărețul se mai plângea acum câteva săptămâni că unii dintre ei lasă aparatele de aer condiționat pornite toată ziua și lui îi vin facturi uriașe la electricitate.

”Au venit facturile la energie, cele din luna iunie, cam 200-250 de lei, de apartament, în condițiile în care iarna plătesc cam 10-20 de lei de apartament. Mai intru în camere, căci trebuie să le duc turiștilor facturile, și găsesc pornit aerul condiționat.

Sunt foarte supărat, mă deranjează, pentru că îmi dau seama că toate cele șase merg cam 10 ore zilnic, de când pleacă ei la plajă, până când se întorc, seara, pe la ora 20.00. Eu îl închid efectiv, ei nu zic nimic, dar nu pricep de ce se întâmplă așa, când oricum se răcește camera în doar 10 minute” – a declarat Trăistariu, pentru impact.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton