Mihai Bobonete, reacție savuroasă după ce a văzut un pictorial provocator cu Mădălina Ghenea. „Sunt neliniștit cu găurile astea din rufe!”

.

Mihai Bobonete a transmis în mediul online un mesaj savuros după ce Mădălina Ghenea a postat o serie de fotografii incendiare,în care apare într-o ținută extremde sumară, etalându-și silueta perfectă.

Mihai Bobonete, reacție savuroasă după ce a văzut un pictorial provocator cu Mădălina Ghenea

Mihai Bobonete a reacționat, din nou, în stilul său caracteristic la postările Mădălinei Ghenea. După ce actrița publicat un set de fotografii în care apare îmbrăcată cu un șort negru și un top cu mâneci lungi cu glugă, etalându-și silueta perfectă, reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Postarea vedetei a adunat aproape 40 mii de aprecieri din partea internauților, dar și multe comentarii.

Bobonete nu s-a putu abține când să nu scrie ceva în secțiunea de comnetarii și i-a transmis, în spirit de glumă, că a remarcat că topul pe care îl poartă are „mici defecte”.

„Sărut mana! Nu știu dacă ați luat maioul de pe net dar să știți că are mici defecte. Ori a mai fost purtat ori așa a venit din fabrică. Mai bine făceați retur și să vă fi trimis unul nou că așa cu asta, pare că v-au ajuns negazurile de la urmă! Acum nu-mi mai fac griji de gresie sau faianță, acum sunt neliniștit cu găurile astea din rufe! În rest , ca de obicei, parca ne luați un văl după ochi… chiar am vrut să întreb, jucați sport zilnic?” – a fost mesajul actorului.

Citeşte şi: Bonele, spaima vedetelor. Mihai Bobonete, Adela Popescu și Alina Pușcaș, printre cei care au avut încredere în cine nu trebuia

Citeşte şi: Dani Oțil și Mihai Bobonete, de nerecunoscut într-o poză din tinerețe. Cum au reacționat fanii când i-au văzut

Citeşte şi: Vedete pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. Mădălina Ghenea, Angelina Jolie și Georgina Rodriguez au atras toate privirile

Citeşte şi: Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit. Ce doi au șters orice urmă a relației lor

Mihai Bobonete, comentarii haioase pe profilul de Instagram al Mădălinei Ghenea

Nu este prima oară când Mihai Bobonete are o astfel de reacție cu privire al fotografiile postate de Mădălina Ghenea în spațiul public. În primăvară, după ce actrița s-a fotografiat într-un costum de baie dintr-o piesă, cu o inserție transparentă în zona decolteului, actorul a lăsat un comentariu haios în dreptul fotografiilor.

„Sărut mâna! Spuneți-mi dacă leandrii sunt naturali și de unde i-ați luat că arată frumoși rău, pe Athos am mai văzut așa culoare. Aaaa și să puneți ceva la spate că e vremea schimbătoare și aci umblă niște viroze de zduhuie spitalele în ajun de Florii. Vă pup și vă felicit pentru ca ați mai zlăbit că și eu mă chinui dar merge greu!” – a trasnsmis Bobonete atunci.

Cu o altă ocazie, interpretul celebrului personaj „Bobiță” din Las Fierbinți a scris un mesaj pe profilul Mădălinei Ghenea care s-a viralizat rapid, după ce actrița a postat câteva fotografii în care apărea îmbrăcată într-un body transparent.

„Sărut mana! Aveți de grijã cu scaunele astea că eu am avut una la fel și se deșurubează picioarile alea de metal și dacă scapă unul, scapă și alelalte de vă duceți dea berbeleacu. În rest, vă spun, gresia e Porcelanossa de calitate bună, nu alunecă la apă! Să vă dea Dumnezeu sănătate că ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele astea!” – a fost mesajul scris de Mihai Bobonete pe Instagram.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton