Mihai Albu, atac la adresa Iuliei Albu după ce a spus că „nu era cazul” ca Mikaela să afle de cancerul lui înainte de examene

.

Mihai Albu a avut o primă reacție după ce fosta lui soție, Iulia Albu, a spus că nu era cazul ca fiica lor, Mikaela, să afle despre problemele lui cu cancerul înainte de Evaluarea Națională.

Iulia Albu spune că Mikaela nu ar fi trebuit să afle de problemele tatălui înainte de examene

Mihai Albu (61 de ani) a fost operat la începutul lunii mai după ce medicii l-au diagnosticat cu cancer de prostată. Designerul de încălțăminte și Iulia Albu au divorțat în 2013 și au o fată, Mikaela (14 ani), care a terminat clasa a VIII-a. Deși i-a promis fetei că nu se va mai certa public cu Iulia, Mihai Albu a răbufnit recent în mediul online după ce fosta soție a declarat în cadrul unui interviu pentru cancan.ro că fata a avut un an greu mai ales că a aflat înainte cu câteva luni de Evaluarea Națională că tatăl ei a fost operat de cancer.

„A fost un an greu, pentru că în primul rând a fost pregătirea Mikaelei. În al doilea rând, a fost vestea despre fostul meu soț. Ea nu era cazul să afle de asta cu două luni înainte de examen, dar asta a fost. Cu siguranță a afectat-o și cred că ar afecta orice copil” – a precizat Iulia Albu pentru sursa amintită mai sus.

Citeşte şi: Mihai Albu, adevăratul motiv pentru care a divorțat de Iulia Albu: „A avut și o strategie de a păstra numele” / Video

Citeşte şi: Mihai Albu a mărturisit că suferă de depresie. Dezvăluiri despre iubita lui și relația cu Mikaela / Video

Citeşte şi: Fiica Iuliei Albu și a lui Mihai Albu a strălucit la banchet. Mikaela a purtat o rochie creată de celebra mamă și i-a împrumutat pantofii Valentino: „M-am simțit ca o prințesă”

Citeşte şi: Iulia Albu, dezvăluiri în lacrimi despre divorțul de Mihai Albu: „A fost foarte greu”

Cum a reacționat Mihai Albu

Cuvintele Iuliei au ajuns la urechile lui Mihai Albu, care a reacționat pe Facebook prin intermediul unui mesaj în care se apără susținând că în ultimele luni a încercat să o protejeze pe fiica sa.

„I-am promis anul trecut fetiței mele că nu voi mai vorbi public despre mama ei, însă acum sunt nevoit să aduc anumite precizări referitoare la acuzația că “nu ar fi fost cazul” să-i spun Mikaelei despre afecțiunea medicală de care sufăr (ea fiind în clasa a opta și urmând a susține examenul de capacitate).

Am aflat de afecțiunea mea la începutul lunii februarie, apoi în lunile martie și aprilie am urmat un protocol de analize, investigații și proceduri invazive care au avut că finalitate o operație chirurgicală complexă. Toate aceste luni (februarie, martie și aprilie) am ținut discreție totală asupra afecțiunii, informând doar familia și prietenii foarte apropiați, tocmai în încercarea de a o proteja pe fiica mea în acestă perioadă dificilă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Abia după ce am trecut prin intervenția chirurgicală, respectiv la zece zile după, doar atunci când medicii m-au asigurat că totul este ok, am informat-o pe fiica mea, chiar de Sărbătorile Pascale când a petrecut cu mine, văzându-mă în convalescență (cu tuburi de dren și sondă)” – a scris Mihai Albu pe rețelele de socializare.

Mihai Albu, atac la adresa fostei soții: „Își dorește ceva reclamă!”

Creatorul de încălțăminte a continuat precizând că a făcut tot posibilul să-și protejeze fata, dar a trebuit să-i spună de problema sa pentru că multă lume aflase de ea deja. Mihai Albu a atacat-o pe Iulia, spunând că își dorește reclamă.

„Am protejat-o cu toată ființa mea, spunăndu-i doar atunci când am considerat că este cazul! La acel moment deja aflaseră mult prea multe persoane de boală mea, eram sunat chiar de persoane din presă care aflaseră ceva, dar nu aveau confirmări. După ce i-am spus fetiței mele, la câteva zile chiar, am făcut și public anunțul.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cu siguranță Mikaela a fost afectată de această veste certându-mă câ nu i-am spus încă de la început pentru că ar fi dorit să fie mai mult lângă mine, i-am explicat care a fost motivul și vă asigur că a înțeles! Fiica mea este foarte bine pregătită pentru examenul de capacitate și sunt convins că va trece cu bine, foștii mei socri s-au ocupat intensiv de pregătirea ei.

Probabil mama ei dorește ceva reclamă, doar ce este în “jurată la o emisiune TV”. Mika, tati te iubește mult și este lângă tine!” – a încheiat designerul.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton