Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, apariție rară în online, într-o ipostază inedită. Cum s-au filmat cei doi

.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner și-au surprins fanii din mediul online cu un video inedit. Cei doi s-au filmat cu o dronă și au publicat înregistrarea, spre deliciul internauților.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, împreună într-o ipostază inedită


Mihaela Rădulescu, care pe 3 august va împlini 55 de ani, și Felix Baumgartner (55 de ani) sunt destul de rezervați cu aparițiile publice, dar iată că recent au decis să posteze un clip cu ei din vacanță. Cei doi s-au filmat pe o dună de nisip în timp ce se relaxau admirând împrejurimile spectaculoase. Felix și Mihaela se află în vacanță în Franța și nu au specificat cu exactitate locul în care s-au filmat, dar din imagini se poate spune că sunt la Grande Dune du Pilat, cea mai înaltă dună de nisip din Europa.

Mă bucur de viață cu iubita mea” – a scris Felix, în dreptul clipului.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Nu este prima dată când cei doi urcă Duna din Pilat, chiar anul trecut, cu ocazia zilei de naștere a Mihaelei Rădulescu, ei au trecut pe acolo, înainte să meargă la un restaurant pentru a se bucura de o aniversare ca la carte.

Internauții s-au bucurat să urmărească video-ul postat de ei acum, având în vedere că nu se afișează prea des împreună în public.

Citeşte şi: Reacția Adelei Popescu după ce s-a speculat că este însărcinată cu al patrulea copil. Mihaela Rădulescu: „Așa arată fericirea” / Foto&Video

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, la 54 de ani. Povestea divei care a scris istorie în televiziune și iubirile trăite / Imagini de colecție

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

Citeşte şi: Ce-l deranja pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu în timpul relației lor

„Libertate!”

‘Ne e dor de voi!”

„Ce frumos spus depsre o persoană ce-i aduce totul în viață. Sunteți minunați!”

„Super!”

„Cuplul perfect!”

„Cât timp mai stați acolo? Sunt în La Tste până sâmbătă!” – sunt câteva dintre mesajele internauților transmise frumosului cuplu.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de 10 ani

Felix și Mihaela sunt împreună din 2014. Deși s-a spus de multe ori că s-au despărțit, cei doi au o relație închegată și se bucură din plin de povestea lor de dragoste.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare.

Iar Felix… e l e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a spus Mihaela Rădulescu, în 2022, la „Vorbește lumea”.

Deși au un deceniu de când formează un cuplu, cei doi nu intenționează să își oficializeze relația prea curând.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească” – a adăugat Mihaela Rădulescu, tot atunci.

„Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a încheiat vedeta de televiziune.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton