Michele Morrone, mesaj dur în timpul vizitei la noi: „România ar trebui să investească mai mult în educația tinerilor!” Ce îl nemulțumește pe actor

.

Michele Morrone se află de câteva zile în România. Actorul italian a vizitat Capitala și Castelul Bran și s-a declarat fascniat de frumusețile țării noastre. Dar are o nemulțumire cu privire la ce de difuzează la posturile de televiziune autohtone.

Michele Morrone, mesaj dur pentru televiziunile din România

Michele Morrone a devenit cunoscut publicului larg după ce a jucat rolul lui Massimo Torricelli în filmul erotic „365 days” din 2020. Producția a doborât recordurile Netflix încă de la lansarea sa pe 7 iunie 2020.

Michele Morrone s-a declarat încântat de România, dar are unele dezamăgiri legate de televiziuneile de la noi care promovează „cele mai groaznice gunoaie”. Acesta spune că este „trist să vezi televiziunea românească (nu toate) că încearcă să coboare nivelul cultural al unui popor cu o istorie atât de bogată”.

„Ce minunat e în România, o țară frumoasă. Tocmai de aceea vreau să scriu acest mesaj. După părerea mea, un popor ca România ar trebui să investească mai mult în educația tinerilor, începând de la artă, muzică, cinema literatură și mai ales istorie.

Citeşte şi: Michele Morrone, îndrăgostit de o româncă? Pentru cine și-ar fi părăsit actorul italian iubita

Citeşte și: Nadia Comăneci, apariție surprinzătoare în costum de baie la 62 de ani. „Hai la plajă!” „Zeița de la Montreal” face zilnic mișcare

Citeşte şi: Cum arăta Ion Ţiriac, în tinereţe, fără mustaţa care l-a consacrat. Care este, de fapt, numele din buletin al afaceristului

Citeşte şi: Corina Bud, fără lenjerie intimă pe scenă. Cum a fost filmată artista

Este atât de trist și descurajant să vezi televiziunea românească (nu toate) că încearcă să coboare nivelul cultural al unui popor cu o istorie atât de bogată și minunată, difuzând cele mai groaznice gunoaie pe care le poate vedea un tânăr”, a transmis actorul italian într-o postare postată pe Instagramîn secțiunea de Stories.

Morrone le-a transmis apoi televizinilor să facă unele schimbări în grila de programe și să se axeze pe emisiunei din care să aibă și copiii ceva de învățat.

„Fac un apel la televiziuni: educați-vă tinerii despre cultură, despre toate minunile istoriei voastre. Despre creștere personală a indivizilor, pentru că într-o zi acești copii vor fi bătrâni și vor continua să vizioneze gunoiul din programele voastre de televiziune dezgustătoare și ignorante. Nu vor crește niciodată” – a încheiat italianul.

Cine este românca pentru care Marrone și-ar fi părărsit iubita

Se spune că actorul a venit în România nu doar pentru a ne vizita țara, dar și pentru o tânără antrenoare de fitness pentru care s-ar fi despărțit de iubita lui. Potrivit cancan.ro, actorul a fost văzut în compania unei românce pe nume Bogdana Tancău. Iar cei doi au fost văzuți împreună în urmă cu câteva săptămâni pe străzile unei statțiuni turistice din Grecia.

Bogdana Tancău este antrenoare de fitness ce are o experiență de peste zece ani în domeniu său de activitate, reușind să își transforme pasiunea pentru mișcare într-o afacere de succes. Se spune despre Bogdana că în trecut ar fi fost implicată în afacerile controversaților frați Tate.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton