Medana rupe tăcerea în scandalul cu Larisa Uță. „Știu multe, iar Alin nu vrea să vorbească!” De ce nu o lasă artistul să spună tot despre fosta lui soție

.

După ce, săptămâna trecută, Alin Oprea și fosta soție, Larisa Uță, au lansat atacuri dure unul la adresa celuilalt, Medana, soția artistului, intervine în situația conflctuală și spune că știe unele lucruri despre Larisa pe care Alin nu vrea să le dezvăluie public.

Medana Oprea intervine în conflictul lui Alin Oprea cu fosta soție

Larisa Uță a redeschis scandalul cu fostul soț, Alin Oprea, după ce a fost în podcastul lui Bursucu și a vorbit acolo despre problemele din căsnicia lor, aducându-i diverse acuze cântărețului, inclusiv legate de infidelitate. Apoi, fostul solist al trupei Talisman a declarat, la rândul său, că spusele fostei soții sunt false și menite doar să-i afecteze imaginea. Acum, actuala soție a lui Oprea, Medana, a vorbit despre situația tensionată a fostului cuplu și spune că ar știi mai multe decât ar vrea Alin să se afle public, referitor la Larisa Uță. Ea spune că Alin nu o lasă să apară singură în emisiunile televizate pentru a nu dezvălui totul despre fosta soție și relația lor, nedorind acest lucru pentru că „este om public”.

„Mi-a spus că dacă eu intru în direct, nu mai vorbește cu mine că este un subiect sensibil. Eu l-am întrebat dacă nu a văzut ce ia (nr. referitor la căsătorie)? Eu nu am ce să zic despre această doamnă. Au stat împreună peste 20 de ani.

Citeşte şi: Larisa Uță spune că a fost lovită de Alin Oprea în timpul căsniciei. „Era foarte beat! Fostul meu soț a fost și este alcoolic!”

Citeşte şi: Larisa Uță, dezvăluiri fără perdea la trei ani după divorțul de Alin Oprea. „Era ritual, când se trezea dimineața…” Cântărețul a răbufnit la auzul mărturisirilor

Citeşte şi: Alin Oprea, dezvăluiri despre infidelitățile fostei soții, Larisa Uță. L-ar fi înșelat cu peste 10 bărbați: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Citeşte şi: Cum a reacționat Larisa Uță când a găsit un video indecent cu Alin Oprea și o altă femeie. „Am văzut actul în sine, da!”

Eu acum, ca actuală soție nu o pot blama. Eu știu multe, iar Alin nu vrea să vorbească. Ea a venit în București că traiul din Londra este scump. Cred că vrea să înceapă noi proiecte și să se facă cunoscută. Poate așa va putea.

Eu am aflat că se întoarce în România. Alin Oprea nu poate să vină la televizor și să arate toate videoclipurile cu soția sa. Nu poate să arate așa ceva. Este om public. Vreți să știți de ce nu mă lasă Alin în emisiuni singură? Pentru că sunt sinceră și spun totul, a declarat Medana Oprea în emisiunea „Un show păcătos”.

Medana, despre Larisa Uță: „Eu mă ofer să o consiliez psihologic dacă are nevoie”

Soția lui Alin Oprea s-a oferit să o „consilieze psihologic” pe Larisa, pentru a o ajuta să treacă peste problemele pe care le are. Și spune că aceasta ar căuta acum atenția publicului pentru a se relansa pe plan profesional.

„Poate să își facă o nouă carieră, dar să nu facă așa ceva, să vină la televizor. Ar trebui să își concentreze atenția pe altceva. Eu mă ofer să o consiliez psihologic dacă are nevoie” – a adăugat Medana.

La începutul săptămânii, soția lui Alin Oprea se întreba dacă nu cumva Larisa Uță urmărește să îi strice relația cu artistul.

Stau și mă tot minunez de amploarea și de gustul amar pe care podcastul fostei soții ale actualului meu soț le-a lăsat. Un impact emoțional puternic asupra tuturor. Nu pot înțelege care a fost miza și de ce?! După 4 ani jumate?! Văd că și-a dorit să sărbătorească împreună cu noi anul de la nuntă. 

Nu vrea să vină oare și în concediu cu noi, să ne ducă bagajele, dacă tot îl consideră încă ‘proprietatea’ ei, că ‘bancomatul‘ sigur nu mai are cum. Scuzați-mi tragi-comedia și ironia, dar chiar așa este această situație. Doar își spune povestea sau se urmărește crâncen un divorț al nostru?!” – spunea ea pentru click.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton