Medana Oprea, apariție rară, provocatoare în costum de baie. „O zeiță a frumuseții!” Cum s-a fotografiat soția lui Alin Oprea în Tenerife

.

Alin Oprea (52 de ani) și soția sa, Medana, au plecat câteva zile într-o frumoasă vacanță în Spania, pentru a se detașa de circul mediatic declanșat de fosta soție a căntărețului la jumătatea lunii septembrie. Cei doi se bucură din plin de frumusețile locale și de vremea bună și au postat în mediul online câteva imagini de acolo.

Medana Oprea, apariție rară, provocatoare în costum de baie

Alin Oprea și Medana se află în Tenerife zilele acestea, după ce au făcut o oprire și în Barcelona săptămâna trecută. Soția artistului a postat pe conturile sociale o fotografie în care apare într-un costum de baie roz, cu un model alb și negru în zona decolteului și a taliei, etalându-și silueta de invidiat. Sunt destul de rare aparițiile Medanei în ipostaze atât de provocatoare.

„Călătoria sufletului meu a fost legată strâns de privirea pătrunzătoare a ochilor tăi. Din albastrul oceanic îți revedeam ochii blajini care nu cereau nimic altceva, decât o picătură de iubire. Lacrima din ochii tăi, a devenit talismanul care azi este încununat cu laurii biruinței întăriți de credință, de iubire și de poezie” – a scris Medana pe Facebook în dreptul fotografiei.

Citeşte şi: Alin Oprea, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre cum suportă Medana scandalul lui cu fosta soție. „M-a luat de pe stradă!”


Citeşte şi: Alin Oprea dă lovitura de grație în scandalul cu Larisa Uță. Ce „surpriză” le-a pregătit copiiilor încă de anul trecut. „Nu vă pedepsesc, dar…”

Citeşte şi: Medana a răbufnit în scandalul dintre Alin Oprea și fosta soție. „Urmărește crâncen un divorț al nostru?” Mesajul tranșant pentru Larisa Uță

Citeşte şi: Cum a reacționat Larisa Uță când a găsit un video indecent cu Alin Oprea și o altă femeie. „Am văzut actul în sine, da!”

Cei care au văzut imaginea au avut numai cuvitne de laudă despre soția lui Alin Oprea.

„O zeiță a frumuseții, superb!”

„Medana ești minunată!”

„Medana ești un înger pe pământ și la propriu, și la figurat, toatea astea vin din inteligența ta și de la D-zeu! să fiți sănătoși și să vă ajute D-zeu!”

„Ești o femeie frumoasă. Faci cu actualul soț o pereche de invidiat” – sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Medana, despre Larisa Uță: „Eu știu multe, iar Alin nu vrea să vorbească”

Vacanța soților Oprea în Spania vine după ce între artist și fosta soție a avut loc un schimb de replici dure acum mai bine de o săptămână. Cei doi și-au adus acuze dure legate de problemele pe care le-au avut în căsnicie și care au dus, în cele din urmă, la divorț. Medana și-a suținut soțul în tot acest timp și a spus că sunt unele lucruri care nu se știu legate de Larisa Uță.

Mi-a spus că dacă eu intru în direct, nu mai vorbește cu mine că este un subiect sensibil. Eu l-am întrebat dacă nu a văzut ce ia (nr. referitor la căsătorie)? Eu nu am ce să zic despre această doamnă. Au stat împreună peste 20 de ani.

Eu acum, ca actuală soție nu o pot blama. Eu știu multe, iar Alin nu vrea să vorbească. Ea a venit în București că traiul din Londra este scump. Cred că vrea să înceapă noi proiecte și să se facă cunoscută. Poate așa va putea.

Eu am aflat că se întoarce în România. Alin Oprea nu poate să vină la televizor și să arate toate videoclipurile cu soția sa. Nu poate să arate așa ceva. Este om public. Vreți să știți de ce nu mă lasă Alin în emisiuni singură? Pentru că sunt sinceră și spun totul”, a declarat Medana Oprea în emisiunea „Un show păcătos”.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton