Matteo și iubita lui s-au logodit. „Să fie nunta noastră!” Modul inedit în care a cerut-o pe Elena Neagu în căsătorie

.

Matteo i-a cerut mâna iubitei sale, Elena Neagu, într-un mod cu totul inedit și a publicat imagini cu frumosul moment pe rețelele de socializare.

Matteo și Elena neagu s-au logodit

Matteo și Elena formează un cuplu din 2014, iar împreună au o fiică, Mia, ce a venit pe lume în ianuarie 2020. Artistul, în vrstă de 39 de ani, este destul de discret cu viața personală și își ține familia departe de atenția publicului.

„Eu am ales să o țin departe de ochii lumii pentru că eu fac muzică. Eu nu sunt genul care să îmbin mondenul cu muzică. Dacă mă afișez cu ea, o să mă știe toată lumea la cât de frumoasă este. Iubesc totul la ea și mă simt cel mai norocos bărbat” – spunea artistul acum câțiva ani.

Dar nu putea să nu expună în mediul online un moment atât de important din viața lui – cererea în căsătorie a femeii care l-a făcut tată.

Cum i-a cerut artistul mâna iubitei sale

Matteo a postat în secțiunea de InstaStories un clip în care s-a filmat punând inelul de logodnă într-un buchet cu lalele albe, iar pe fundal i-a cântat cererea în căsătorie:

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Am o mână de lalele, să dea culoare vorbei mele

am și o batistă că îi trrbuie mamei mele

Am și de la el binecuvântarea, hmm… vine întrebarea!

Vrei să fii mireasa de la nunta mea? Să știi că eu aș vrea, din toată inima!

Oricum rămânem împreună toată viața. Sper să zici DA! Elena, spune DA!

Din tot sufletul aș vrea să fie nunta noastră

să vadă și ei cât poți fi de frumoasă!

Nu-mi stă mintea la nimic, doar un lucru știu – până la sfârșitul piesei trebuie să cheme Vasiliu!” – sunt versurile puse pe muzică de Matteo prin care și-a cerut iubita de soție.

Citeşte şi: Fiica lui Matteo, în pericol după ce un copac s-a prăbușit peste banca pe care se afla: „Am fost sunați de către bonă”

Citeşte şi: Cum arată copiii lui Ricky Martin. Imagini rare cu micuții Lucia, Renn și gemenii adolescenți Valentino și Matteo / Foto

Citeşte şi: Exclusiv. Matteo încoronat rege în China! De ce este atât de iubit artistul în Asia

Citeşte şi: Cum arată Matteo Bocelli, fiul lui Andrea Bocelli

Apoi a urmat o fotografie cu mâna iubitei cu inelul pe deget, semn că a acceptat.

„A spus DA, dar nu a înțeles nimic” – a scris artistul în dreptul pozei cu mâna Elenei.

Matteo și Elena au devenit părinți în urmăcu patru ani, iar de atunci viața lor s-=a schimbat complet. În urmă cu ceva timp, el povestea că a învățat să devină creativ cu fetița lui și de când este tată i „s-au activat toate laturile sensibile.”

”Am învățat că pot să devin foarte creativ atunci când te joci cu copilul. Important e că atunci când trebuie să fac ceva pentru copil sau pentru familie, se activează în mine o ambiție cel puțin de nedescrie. Mi-a activat toate laturile sensibile. Când spune câte ceva ce nu a spus până acum, mi se pune un nod în gât”, a declarat Matteo, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton