Marius Moise și-a găsit casa prădată de hoți după întoarcerea de la „Insula Iubirii”

.

Marius Moise, fostul concurent de la “Insula Iubirii”, a povestit în mediul online un episod neplăcut petrecut acum câteva luni.

Fostului iubit al Biancăi Giurcă i-a fost spartă locuința la scurt timp după ce s-a întors de la filmările din Thailanda pentru show și i-au fost furate unele bunuri din casă.

„Mi-au furat niște ceasuri”

La momentul incidentului, Marius Moise era plecat la Ploiești cu fosta iubită, Bianca Giurcă, de care s-a despărțit după ce a participat în show-ul matrimonial “Insula Iubirii”, dar și cu alți câțiva prieteni.

“Mi-au spart casa. Am fost cu Bogdan, Claudia și cu Bianca am fost până în Ploiești și cred că înainte să plec m-a auzit lumea pe aici, prin sat, m-a auzit că plec și până ne-am întors noi seara pe la 23:30-00:00, mi-au spart casa”, a spus fostul concurent pe rețeaua de socializare Tik Tok.

Odată ajuns acasă, Marius Moise a realizat că îi lipsesc unele bunuri de valoare, mai exact câteva ceasuri. Deși incidentul a fost neplăcut, fostul concurent de la Insula Iubirii s-a declarat mulțumit că hoții nu au făcut pagube mai mari, cum ar fi să-i distrugă casa.

„Au căutat bani și cam atât!”

“Am pus niște filmulețe de atunci pe Instagram. Mi-au furat niște ceasuri, nu mare lucru. Sunt recunoscător că nu mi-au spart pe aici, că nu au intrat să facă jaf sau că ar fi putut să spargă televizoare, eu știu… blaturi, pe aici, pe la băi.

Doar au căutat bani și cam atât. Erau ceasuri de valoare, nu erau de o valoare extraordinară” – a mai povestit acesta.

@insulaiubiriicafe La scurt timp de la venirea de pe Insulă, cineva i-a spart casa lui Marius Moise. Din fericire nu a fost nimic grav. #insulaiubiriicafe #insulaiubirii2023 #insulaiubirii #mariusmoise #mariusinsulaiubirii #antena1 ♬ original sound – Insula Iubirii Cafe

Marius Moise de la Insula Iubirii este divorțat și are un copil

Are 35 de ani, este fermier, și în timpul participării la show-ul matrimonial a fost unul dintre cei mai comentați concurenți. Până să o cunoască pe Bianca, Marius a trecut printr-un mariaj din care a rezultat un copil. Relația lui cu Bianca a fost ținta comentariilor publicului, unii fiind de părere că tânăra stă cu el doar pentru situația lui materială. Bianca Giurcă s-a declarat deranjată de speculațiile răutăcioase ale celor care au urmărit emisiunea.

Citeşte şi: Oana Monea, despre Marius Moise de la Insula Iubirii: „Pentru mine nu există omul ăsta” / Video

Citeşte şi: Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. Fermierul e divorțat, are o fiică și a stârnit controverse la Antena 1

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat cu Bianca Giurcă și Marius Moise după Insula Iubirii. Ce spune Oana Monea despre controversatul concurent

Citeşte şi: Claudia Florescu, cerută în căsătorie în finala Insula Iubirii. Ce cupluri au ales să se despartă

„De fapt, el nici nu a menţionat vreo secundă câţi bani are sau dacă are, dar mă rog. Pe mine mă doare să văd așa ceva, Marius e un om cu foarte mult bun simț, muncitor, atent, grijuliu, săritor, un suflet foarte bun, tratează oamenii egal, nu l-am văzut niciodată să înjosească pe nimeni, Marius nu e agresiv, e foarte calm, perseverent, un tată iubitor și atent, un copil cu un respect față de părinții lui și față de oameni enorm, e un om respectat de toată lumea care îl cunoaște în realitate.

Dar Marius, ca orice om, are și defecte, iar unii oameni vor să le vadă doar pe alea, de parcă ei sunt perfecți”, mărturisea Bianca, la Antena 1.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton