Mario Fresh a scos-o în oraş pe prietena fostei iubite, Alexia Eram. Cum ar fi încercat să o impresioneze pe tânără

.

Despărțirea dintre Mario Fresh și Alexia Eram continuă să fie un subiect fierbinte în tabloide, iar ultimele evenimente nu fac decât să alimenteze speculațiile despre motivele separării lor. Deși Alexia a fost văzută alături de un bărbat misterios, Mario nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut la acțiune. A scos la plimbare o blondină sexy, care, în mod surprinzător, este chiar prietena fostei sale iubite.

Mario Fresh, la plimbare cu prietena Alexiei Eram

Recent, Mario Fresh a fost surprins de paparazzi cancan.ro în compania Biancăi, o blondină atrăgătoare care, din câte se pare, este prietena Alexiei Eram. Surpriza nu este doar alegerea sa, ci și încercările evidente de a o impresiona.

Conform imaginilor surprinse, artistul a scos-o la o plimbare prin nordul Capitalei și, pentru a-i atrage atenția, nu a ezitat să apese serios pe pedala de accelerație. Faptul că și Bianca este șoferiță i-a oferit cântărețului ocazia perfectă de a „vorbi pe limba ei” și de a o impresiona cu manevrele sale de condus.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă Mario Fresh încearcă să se răzbune pe Alexia Eram sau dacă, pur și simplu, și-a găsit o nouă iubire. După despărțirea de Alexia, cuplu care a rezistat opt ani, cei doi și-au refăcut rapid viața socială. În urmă cu puţin timp, fiica Andreei Esca a fost văzută alături de un alt bărbat, iar acum, artistul şi-a făcut apariţia alături de prietena acesteia.

Citeşte şi: Mario Fresh a confirmat despărțirea de Alexia Eram, după 8 ani de relaţie: „A fost o decizie dificilă”. Ce ar fi dus la separarea dintre ei

Citeşte şi: Mario Fresh, versuri cu subînțeles pentru Alexia Eram? „Următoarea iubită va fi mai puțin nervoasă.” Artistul și fiica Andreei Esca s-au despărțit după 8 ani de relație

Gestul său nu poate fi trecut cu vederea, mai ales că este vorba despre o prietenă apropiată a Alexiei. Se poate specula că artistul își joacă propria formă de „răzbunare” pentru imaginile apărute cu Alexia și noul său partener.

Mai mult decât atât, Mario a evitat să o conducă acasă pe Bianca, preferând să o ducă direct la mașina ei, semn că poate încearcă să păstreze lucrurile discrete.

Alexia Eram, prinsă și ea în mijlocul speculațiilor

În timp ce Mario Fresh a fost surprins în compania Biancăi, nici Alexia Eram nu a scăpat de ochii curioși ai paparazzilor. Fiica Andreei Esca a fost văzută la cumpărături și într-un club de lux alături de un alt bărbat, despre care se speculează că ar fi un apropiat al ambilor foști parteneri. Cu toate acestea, între cei doi nu s-a observat nicio manifestare clară de afecțiune, lăsând loc de interpretări.

Deși relațiile lor actuale par a fi doar la început, fanii și tabloidele continuă să urmărească îndeaproape fiecare mișcare a fostului cuplu.

De ce s-ar fi despărţit Mario Fresh şi Alexia Eram

Mario Fresh a lăsat să se înțeleagă câteva lucruri interesante despre relația sa trecută cu Alexia Eram. Într-o declarație recentă, artistul a spus că „următoarea iubită va fi mai puțin nervoasă, cu mai puțini foști, mai puțin și supărăcioasă”.

Aceste cuvinte ridică semne de întrebare dacă nu cumva se referă la aspecte tensionate din relația de opt ani cu fiic aAndreei Esca. Deși nu a menționat-o direct, această aluzie subtilă ar putea sugera că artistul nu a fost pe deplin mulțumit de anumite comportamente sau situații din trecutul lor, ceea ce ar putea fi un posibil motiv pentru despărțirea lor.

Sursa foto: Cancan.ro şi Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton