Marina Almășan, acuze dure la adresa Narcisei Suciu. „Doamne! Cine după cine a copiat?” De la ce a pornit conflictul

.

Între Marina Almășan (57 de ani) și Narcisa Suciu (48 de ani) s-a iscat un schimb de replici tăioase în mediul online.

Totul a pornit de la subiectul lansării unei cărți a Narcisei Suciu, “Mamă, povestește-mi despre tine!”. Deși Almășan s-a declarat o susținătoare a artistei, a devenit suspicioasă cu privire la autenticitatea cărții, când a descoperit că există deja pe piață un format asemănător.

Narcisa Suciu: „Mă mira pe mine că ai îndoieli în ceea ce mă privește!”

„Doamne! Cine după cine a copiat?!? Narcisaaaa! Și eu… care prezentasem cartea Narcisei în emisiunea noastră ca fiind o găselniță superbă a artistei românce!… Dar dacă străinii au copiat după Narcisa noastră?!? Ar trebui să fie pe fază, să ceară drepturi de autor pentru idee!”, a scris Marina Almășan pe pagina ei de Facebook.

Răspunsul Narcisei Suciu nu a întârziat să apară. Artista i-a replicat jurnalistei că nu este vorba despre niciun fel de copiere. Narcisa Suciu s-a declarat uimită de faptul că Marina Almășan se îndoiește de talentul ei scriitoricesc.

“Stai liniștită, Marina. De doi ani merg cu jalba-n …și la Osim, și la Orda pe tema asta.

Ce mă mira pe mine e ca ai îndoieli în ceea ce mă privește. Mă gândeam că știi deja cum scriu de pe vremea când te-am ajutat la pagina de revistă online” – a fost răspunsul Narcisei la atacul Marinei Almășan.

Marina Almășan: „Problema era formatul cărții. Cine a fost primul?”

În încercarea de a nu agita și mai mult apele, Almășan i-a dat un ultim răspuns cântăreței spunându-i că singura problemă este formatul cărții, nu felul în care a fost scrisă de ea.

Citeşte şi: De ce a vrut Narcisa Suciu să se retragă într-o mănăstire. Bunicul ei făcea exorcizări

Citeşte şi: Narcisa Suciu a povestit despre cel mai dificil moment din viața ei: „Încă nu pot să mă iert că am făcut asta”

Citeşte şi: Cum a aflat Marina Almășan că era înșelată de Victor Socaciu: „Mi-am dat seama că totul este pierdut”

Citeşte şi: Cum și-a surprins Marina Almășan fiul în Dubai. Detaliul care a impresionat-o pe vedetă

„Tu scrii frumos, nu contest, problema era formatul cărții. Cine a fost primul? Dacă ți s-a furat formatul, dă-i în judecată! Eu chiar am fost impresionată de găselnița ta, după care am văzut aceste alte cărți, aproape identice. De aici nedumerirea…”, a răspuns Marina Almășan.

Narcisa Suciu a rămas orfană la 17 ani

Artista și-a pierdut ambii părinți când era foarte tânără. Mama ei a murit pe când Narcisa avea 17 ani, iar tatăl ei s-a stins șapte ani mai târziu.

„Cancer. Este cuvântul care pe vremea aia era o condamnare la moarte. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum îi suna vocea. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum arăta. Țin minte că avea niște zile în care se simțea rău, dar altfel dormea extrem de puțin, ea avea 4 copii. Se culca ultima și se trezea prima. Era foarte harnică”, a mărturisit cântăreața despre mama ei, în podcastul lui “Cătălin Măruță”.

În urmă cu câțiva ani, Narcisa Suciu a trecut printr-o altă tragedie, după moartea fratelui ei. Narcisa a mărturisit că a avut o relație foarte apropiată cu fratele ei, dar după o ceartă nu și-au mai vorbit în ultimii ani ai vieții lui.

„Ciroză hepatică. Eu aveam spectacol la Brăila și m-am trezit la 6 să plec spre Sibiu. Medicul lui m-a sunat la 6 și ceva și mi-a zis (n.r. – că a decedat). Noi am avut o relație foarte apropiată. El a locuit cu mine după ce am născut-o pe Daria și m-a ajutat să o cresc. Ne certasem și nu mai vorbeam de vreo 2 ani. Este un regret undeva”, a povestit Narcisa Suciu.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton