Marina Almășan a spus care este unicul ei viciu, la Unica Urban Party 2024: „Inclusiv pe fostul meu partener îl enerva” / Exclusiv

.

Marina Almășan a dus codul vestimentar al petrecerii Unica Urban Party 2024 la un cu totul alt nivel, purtând un zâmbet larg și aceeași energie pozitivă cu care ne-a obișnuit. Prezentatoarea de televiziune ne-a spus ce amintiri o leagă de anii 2000, ce a învățat de la copiii ei, Marina și Victor, dar și cum arată viața ei după despărțirea de Georgică Cornu. Totodată, jurnalista ne-a spus care este viciul ei și cum s-a împăcat cu alegerea ambilor ei copii de a pleca din România.

Ce viciu are Marina Almășan, ce fel de mamă este și ce părere are despre noile generații

Marina Almășan (58 de ani) a acceptat invitația noastră la petrecerea Unica Urban Party din acest an și ne-a oferit câteva detalii din culisele vieții sale.

„Petrecerile voastre sunt întotdeauna atât de cool. E vară, vine vacanța, cum să ratez o petrecere de vară?”, ne-a spus Marina Almășan seara trecută.

Prezentatoarea ne-a spus și cum privește ea „Războiul dintre generații”, tema evenimentului nostru, ce făcea în anul 2000, ce relație are în prezent cu cei doi copii, dar și ce își dorește de la o viitoare relație.

„Copiii mei întotdeauna îmi reproșează că sunt din alte vremuri și că n-are sens să-i învăț pe ei, că ei știu mai bine. Eu mă uit la ei și mă rog la Dumnezeu ca planeta să reziste și după ce va fi gestionată de această nouă generație care vine din urmă și pe care o prețuiesc foarte mult. Are valoare, dar trebuie să mai învețe și de la noi câte ceva. Nu e totul să stai cu nasul în device-uri. Mai trebuie să stai cu ochii și în realitate”, a mai spus jurnalista, pentru Unica.ro.

Citește și: Cum s-a fotografiat Marina Almășan în Piața Obor din București. „Câțiva fani m-au recunoscut chiar și așa camuflată!”

Cât de des își vede Marina Almășan copiii. Fiica este în Franța, fiul în Emiratele Arabe

Copiii Marinei Almășan s-au stabilit în afara țării. Fiica prezentatoarei, Marina, locuiește în Franța, la Paris, unde a studiat Psihologia, în timp ce fiul ei, Victor, s-a stabilit în Emiratele Arabe Unite, unde lucrează în domeniul IT.

„Trăiesc cu nostalgia vremurilor în care eram împreună și mă chinuiam să-i învăț că țara lor este cea mai frumoasă din lume și că niciodată nu trebuie să o părăsească. Tragem concluzia că sunt un pedagog extrem de ineficient. (râde) Mă bucur pentru ei că sunt în țări frumoase, în țările în care și-au dorit să trăiască. Sper să le fie bine acolo”, ne-a mai mărturisit jurnalista.

„Fiica mea a plecat supărată pe România”

Marina Almășan speră ca fiul și fiica ei să nu decidă să plece și mai departe în lume, pentru a-i fi în continuare la fel de ușor să urce într-un avion și să îi viziteze. Dacă Victor revine în țară destul de des din varii motive, nu același lucru poate spune prezentatoarea și despre primul copil.

„Fiica mea mai puțin. A plecat mai supărată pe România. Victor revine destul de des. Vine să-și vadă mama, prietenii, să rezolve diverse probleme, să-i vadă pe bunicii care l-au crescut”, a spus.

De la fiul și de la fiica ei, Marina Almășan a învățat că „morala nu ajută la nimic”, dar și cum să se adapteze la vremurile digitale în care trăim.

Citește și: Marina Almășan, deranjată de decizia TVR de a investi în emisiunea Andreei Marin. „Mi-ar fi plăcut și mie să am 2 metri, să stea pe mine rochiile așa cum stăteau pe Andreea Marin”

Ce amintiri are Marina Almășan din anul 2000: „Crescusem de mică cu ideea că va fi sfârșitul lunii”

Am vorbit cu prezentatoarea și despre anul 2000 și ce a însemnat acea perioadă pentru ea.

„Făceam ce fac tot timpul, emisiuni. Făceam «Arca Marinei». Anul 2000 a fost intrarea într-un nou mileniu. Crescusem de mică cu ideea că în anul 2000 va fi sfârșitul lumii. (zâmbește) M-am bucurat că am supraviețuit și că lumea nu se prea gândește să sfârșească, dar a început să arate din ce în ce mai îngrijorător. Încet, încet, cred că voi o să prindeți sfârșitul lumii, eu am scăpat de el”, a glumit jurnalista.

În general, Marina Almășan ne-a mărturisit că are încredere în generațiile noi și este convinsă că, atunci când „ei dinozaurii” vor ieși la pensie, vor fi înlocuiți de tineri foarte capabili și inspirați.

Citește și: Marina Almășan și George Cornu s-au despărțit după 12 ani. „Am riscat să mă implic într-o relație la distanță”

Cum arată viața Marinei Almășan după despărțirea de Georgică Cornu

Recent, prezentatoarea a confirmat că, după 12 ani de relație, ea și Georgică Cornu s-au despărțit. La Unica Urban Party 2024, Marian Almășan ne-a spus cum arată viața ei după despărțire, dar și ce caută de la viitoarea relație.

„Arată chiar ca înainte. Eu am avut o relație la distanță și mai tot timpul am fost tot așa cum mă vedeți acum. M-am dus la petreceri cu găștile mele de prieteni, cu colegii de echipă. Viața mea arată puțin mai liniștită. Eu sunt un om foarte social. Îmi place întotdeauna să am alături pe cineva. Voi primi cu brațele deschise orice făt-frumos și deștept va apărea în viața mea, cu condiția să merite și să îmi procure acel umăr de care are nevoie orice om atunci când îi este greu și acea față veselă atunci când îi este bine”, a spus Marina Almășan, pentru Unica.ro.

„Mi-e frică de oamenii fățarnici”

În încheierea discuției noastre, jurnalista ne-a spus care este unicul ei viciu, dar și care este una dintre cele mai mari frici ale sale. Spre deosebire de oamenii care nu pot renunța la țigări, alcool sau zahăr, Marina Almășan a câștigat loteria viciilor.

„Scrisul e un viciu. Pe mulți îi enervează. Inclusiv pe fostul meu partener îl enerva că scriam foarte mult”, ne-a dezvăluit prezentatoarea.

Cât despre frici, jurnalista a admis că are mai multe. Dintre acestea însă, a menționat doar două. Prima are legătură cu siguranța și sănătatea celor dragi, iar despre cea de-a doua ne-a spus: „Mi-e frică de oamenii fățarnici, care îți zâmbesc în față și îți împing pumnalul în spate când ți-e lumea mai dragă”.

Foto: Sorin Cioponea; Facebook

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton