Mariana Pfeiffer, un exemplu de rafinament la cununia fiului. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a atras atenția tuturor la eveniment

.

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf s-a cununat civil în urmă cu câteva zile, iar de la eveniment nu a putut lipsi mama sa, Mariana Pfeiffer. În vârstă de 56 de ani, fosta soție a lui Reghe și-a făcut apariția la oficiul Stării Civile într-o ținută din două piese, lejeră, formată dintr-o bluză cu mâneci trei sferturi, roz și pantaloni asortați.

Mariana Pfeiffer a captat atenția tuturor la cununia fiului cel mare

Mariana Pfeiffer este destul de discretă cu aparițiile publice și preferă să stea departe de atenția curioșilor, dar la cel mai important eveniment din viața fiului său a participat fără ezitare și a captat atenția tuturor prin eleganță și rafinament.

Vezi în GALERIA FOTO imagini cu Mariana Pfeiffer de la cunuia fiului său.

Laurențiu Reghecampf și Mariana s-au despărțit în 2008, după 13 ani de mariaj. La momnetul separării lor, Reghecampf o cunoștea deja pe Anamaria Prodan. În urmă cu câțiva ani, Anamria Prodan a dat unele explicații legate de ce s-a petrecut între ea și Reghe după despărțirea lui de Mariana.

„Nu, asta e o prostie. Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf și când am hotărât amândoi să mergem mai departe, pentru că ne pierduserăm în trecut, l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa. El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat”, a declarat Anamaria Prodan pentru Pro Sport.

„Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește. Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani. În fața lui Dumnezeu eu stau dreaptă. Eu l-am susținut pe soțul meu mereu”, a continuat impresara, punctând apoi că succesul lui Reghecampf i se datorează ei.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îi dă dreptate Marianei Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf

Citeşte și: Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

Citeşte şi: Carmen Harra, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Anamaria își va găsi un partener mai tânăr”

Citeşte şi: Anamaria Prodan spune că nu i-a despărțit pe Laurențiu Reghecampf și pe prima lui soție, Mariana

„Nu sunt obișnuită cu asemenea scandaluri. Când l-am luat pe Laurențiu Reghecampf eram Anamaria Prodan și l-am ridicat pe culmile succesului. Am încercat să am o atitudine extraordinară, cred că puține soții au asemenea atitudine când văd acele poze în presă. El va rămâne sufletul nostru. Copiii mei n-au voie să uite că Laurențiu Reghecampf e tatăl lor” – a mai spus Anamaria Prodan.

Mariana Pfieffer s-a recăsătorit după despărțirea de Reghecampf

Despre acest subiect, Mariana Pfieffer declara în 2021 că nu a încercat niciodată să-l despartă pe Reghe de Anamaria Prodan. După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Mariana și-a găsit fericirea în brațelealtui bărbat.

„L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el. Eu am o căsnicie fericită și nu țin partea cuiva. Nici lui Laurențiu, nimănui.

Dacă el a hotărât ca restul vieții să și-l petreacă alături de altcineva, este numai decizia lui și nu are nimeni dreptul de a-i cere să și-o schimbe. Nici măcar Luca, fiul meu și al lui Laurențiu, nu are dreptul să-l judece pentru o asemenea hotărâre. Luca trebuie să-l respecte, fiindcă este tatăl lui, și să-l accepte alături de persoana lângă care este fericit” – a spus fosta soție a lui Reghecampf.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton