Mariana Moculescu, de nerecunoscut după cea mai recentă schimbare de look. „M-am tuns foarte scurt. Și mi-am injectat toxină botulinică!”

.

Mariana Moculescu începe vara cu o schimbare radicală de look. În vârstă de 56 de ani, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu (87 de ani) s-a tuns și și-a făcut câteva intervenții la nivelul feței.

Mariana Moculescu, de nerecunoscut după cea mai recentă schimbare de look

Mariana Moculescu a decis că este momentul pentru o schimbare notabilă de look, așa că a făcut o vizită medicului estetician și a trecut și pe la coafor. Fosta soție a lui Horia Moculescu a postat în mediul online câteva fotografii cu noua înfățișare și a primit din partea internauților complimente și sute de apreiceri. Mariana Moculescu își va mai face și alte proceduri estetice în viitorul foarte apropiat.

„M-am tuns foarte scurt, pentru că vreau să văd exact toate defectele feței și ale decolteului. Recent mi-am injectat și toxină botulinică, în zona feței, și a gâtului. Plus că în viitorul apropiat sper să îmi fac o o blefaroplastie superioară peste câteva zile”, a declarat Mariana Moculescu, pentru Click!

Pentru a se menține în formă, Mariana a dezvăluit pentru aceeași sursă că face sport.

„Pentru a mă menține într-o formă fresh fac sport. Plus că, pe lângă faptul că reușesc să mă mențin ok, am și un tonus, o stare foarte ok” – a mai spus ea.

Mariana Moculescu e adepta operațiilor estetice

Nu este prima când fosta soție a lui Horia Moculescu apelează la intervențiile esteice. Anul trecut, ea anunța că și-a făcut un semilifting facial ce a costat-o în jur de 2.000 de euro.

„Operația făcută costă în jur de 2.000 de euro. Mi s-a făcut anestezie locală, e ceva inedit, eu sunt tare fricoasă, le mulțumesc medicului și asistentei, au muncit enorm, cam două ore. Anestezie locală se face prin mai multe înțepături, apoi se face o incizie, se taie, se decupează, se cauterizează.

Am simțit și miros de piele arsă, dacă aș fi simțit miros de grătar aș fi leșinat acolo. Mirosea a ceva mai soft, a fost un miros suportabil. După prima jumătate de față gata, l-am rugat pe medic să mă lase cu cealaltă jumătate pentru altă zi. Recunosc, mi se terminase curajul!”
– a declarat ea pentru playtech.ro.

Tot pentru aceeași sursă, Mariana Mocuelscu mai spunea că o admiră pe Bianca Drăgușanu care a trecut de-a lungul anilor prin multe operații estetice.

”Este, într-adevăr, un fenomen, Bianca Drăgușanu. E top, fata! M-am gândit la numeroase fete, care s-au operat, dar Bianca Drăgușanu cred că are cele mai multe operații. Gândește-te la timpul de recuperare, își consumă zile, luni.

Cât timp i-a mâncat din viață recuperarea, după intervențiile medicale? Ca să ajungă să arate așa, numai Dumnezeu știe prin ce a trecut Bianca Drăgușanu, așa că nu mai aruncați cu pietre în ea! Vreau să intru în competiție cu Bianca Drăgușanu, în privința frumuseții și a operațiilor estetice!” – a mai spus ea.

Mariana și Horia Moculescu au divorțat în 2000, după 11 ani de relație. Ei au o fiică, Nadia Moculescu. Divorțul celor doi a fost cu scandal, amândoi aruncându-și cuvinte dure și jigniri după separare.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton