Mariana Moculescu, atac la adresa Loredanei, după gestul făcut în fața lui Horia Moculescu: „O blasfemie!”

.

Mariana Moculescu a reacționat în mediul online după gestul Loredanei Groza de la Festivalul de la Mamaia 2023, de a îngenunchea, în semn de respect, în fața fostului ei soț, compozitorul și muzicianul Horia Moculescu.

Loredana a participat la ediția aniversară a  Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia, Mamaia 60, ce a avut loc între 25 și 27 august 2023. Artista a interpretat cu Horia Moculescu una dintre celebrele lui piese, “Și dacă”, iar la sfârșit ea s-a pus în genunchi în fața compozitorului pentru câteva clipe, în semn de apreciere și respect pentru toată contribuția sa în muzica ușoară românească.

Horia Moculescu: „Poate că, da, a vrut să îmi sărute picioarele!”

“Aștept de foarte mulți ani acest moment. În seara aceasta, visul meu se împlinește. Și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii că pot să-l am alături de mine, pentru prima oară, pe marele, imensul artist Horia Moculescu. Este mai mult decât un guru al muzicii românești” – a spus ea pe scena Festivalului de la Mamaia.

Gestul Loredanei i-a surprins pe mulți. Iar fosta soție a compozitorului, Mariana Moculescu, a criticat-o dur pe artistă pentru ce a făcut.

Citeşte şi: Loredana Groza, moment memorabil la Festivalul de la Mamaia 2023. Gestul făcut în fața lui Horia Moculescu

Citeşte şi: Loredana Groza, pregătită pentru rolul de soacră: „Elena îmi povestește tot. Sunt confidenta ei” / Video exclusiv

Citeşte şi: Loredana Groza, show incendiar într-un club din Mamaia. Cum s-a afișat artista. „Ceva spectaculos!”

Citeşte şi: Schimbările alimentare făcute de Loredana Groza: „Sunt ca Djokovici”. Cum se menține la 53 de ani / Video exclusiv

Mariana Moculescu a postat pe pagina ei de Facebook câteva mesaje legate de cele petrecute la festival. Și spune că gestul Loredanei este “o prostie, o blasfemie”.

„Dragă, revino-ți!, te-a învățat budismul cum să te închini unui om? Gestul tău este o prostie și o blasfemie! Închină-te lui Dumnezeu!”

„E sigur onestă pentru că e din Onești! Te pui cu domn’ profesor?!! „Ia cartea, dă-mi cartea!”… Atât de mult s-a lipit/frecat de el, până l-a plictisit… De la serie: Cum să nu faci niciodată ca femeie în fața unui bărbat!”

„Prin anii ’90, această budistă se făcea de tot râsul pe scenele din Italia… Îmi aduc aminte ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat…practic fără niciun strop de voce…Drept urmare, s-a întors in România să facă pe vedeta de la Hollywood. Vizionați show-ul din Italia al acestei pupăcioase și închinătoare la idoli…” – sunt mesajele Marianei Moculescu din mediul online cu privire la cele petrecute la Mamaia 2023.

Ce spune Horia Moculescu despre gestul Loredanei

După participarea la festival, compozitorul a declarat că s-a simțit foarte bine că a urcat pe scenă și că a putut cânta. El susține că persoanele care nu s-au prezentat la eveniment “au trădat muzica ușoară românească”.

„Am participat la Festivalul de la Mamaia, nici nu mă prea cunoșteam cu cine m-a invitat ca să susțin un recital, dar nici nu mă prea interesa. Alții au lipsit, au fost orgolii, inițial au fost alți organizatori, apoi, după licitație, au venit alții, cu alți artiști.

Cine a lipsit din orgoliu sau din oricare alt motiv a trădat muzica ușoară românească. Eu am dorit să fiu pe scenă, zeci de ani la rând am reprezentat muzica ușoară românească. Când să mai vin? Poate că anul viitor nu îl mai prind, nu știe nimeni nici ce se va mai întâmpla mâine. Angela Similea a refuzat să vină pentru că ea nu mai dorește să urce pe scenă, a anunțat asta de mult timp. Eu m-am simțit bine, să știți, au fost trei seri superbe!” – a precizat el, pentru playtech.ro.

Cât despre Loredana, acesta a spus: „Poate că, da, a vrut să îmi sărute picioarele, nu știu exact. Dar, nu am lăsat-o, am ridicat-o, nu am vrut să facă acest gest umilitor”.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton