Survivor All Stars, 22 februarie. Maria Lungu a fost eliminată după un duel cu Alexandra Ciomag: „Am planuri mari”

.

Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor All Stars România în ediția de joi, 22 februarie, după un duel cu Alexandra Ciomag. Faimoșii au pierdut „Jocul pentru Imunitate” din această săptămână, iar Maria și Alexandra au fost nominalizate de colegii de trib să intre la duel. Concurentele abia se alăturaseră echipei roșii, în urma reconfigurărilor dintre echipe de săptămâna trecută.

Maria Lungu a părăsit Survivor All Stars România, în urma unui duel cu Alexandra Ciomag. Primele declarații ale concurentei

Ana Porgras a câștigat imunitatea individuală a săptămânii și a propus-o spre eliminare pe Maria Lungu. Restul colegilor de trib au votat-o pe Alexandra Ciomag. În urma duelului, Maria Lungu a părăsit reality show-ul Survivor All Stars.

„Dacă e să pierd înseamnă că așa trebuie să fie, dacă e să câștig, iarăși așa trebuie să fie. Am planuri mari, mă duc să îmi văd familia, prietenii și… ne revedem la finală”, a spus Maria Lungu, la Survivor All Stars.

Niciun concurent nu a fost eliminat săptămâna trecută de la Survivor All Stars România. În schimb, echipele albastră și roșie au suferit o serie de schimbări. Jorge s-a alăturat Războinicilor, iar Andrei Ciobanu, Alexandra Ciomag și Maria Lungu s-au mutat în tribul Faimoșilor.

Mutarea a fost cu ghinion pentru Alexandra Ciomag și Maria Lungu, care, după multe victorii alături de Războinici, au fost nominalizate spre eliminare de noii colegi de trib. În urma duelului, Alexandra Ciomag ar fi ieșit învingătoare, iar Maria Lungu a părăsit Survivor All Stars România.

Citește și: Survivor All Stars România: Jorge a părăsit echipa Faimoșilor: „Eu sunt foarte mândru” / Update

Cine sunt Alexandra Ciomag și Maria Lungu

Maria Lungu a făcut parte din proiectul Survivor All Stars România încă de la început, în timp ce Alexandra Ciomag s-a alăturat competiției mai târziu. După eliminările Andreei Tonciu și Elenei Ionescu din echipa Faimoșilor, câte doi concurenți noi s-au alăturat celor două triburi. Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu s-au alăturat Faimoșilor, iar Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu s-au alăturat Războinicilor.

Citește și: Ce spune soția lui Jorge despre mutarea lui în tribul Războinicilor la Survivor All Stars: „Simt că este mai determinat ca niciodată” / Exclusiv

Maria Lungu își dorește să-și continue cariera în televiziune

Maria Lungu s-a născut în 1995, la Chișinău, și a studiat designul vestimentar la Londra. În 2021, tânăra, acum în vârstă de 28 de ani, a participat în show-ul matrimonial „Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Ulterior, Maria Lungu s-a înscris la Survivor România 2023. S-a întors în Republica Dominicană în sezonul Survivor All Stars România și a fost eliminată în urma unui duel cu Alexandra Ciomag. Maria Lungu își dorește să aibă o carieră în televiziune.

„Eu sper să îmi fie bine și pe plan profesional. Eu vreau să vin aici și să îmi continui cariera în televiziune. (n.red.: în România) Mă gândesc să fac și niste cursuri. Acum termin și școala auto. Eu am făcut design vestimentar la Londra și acum sunt stilistul mai multor persoane din Moldova“, a declarat Maria Lungu în urmă cu doi ani, potrivit Playtech.

Citește și: Cum arată apartamentul de lux al lui Jador. Cu cine locuiește concurentul de la Survivor All Stars

Alexandra Ciomag a defilat pe podium la Paris Fashion Week

Alexandra Ciomag are 21 de ani și a urmat Facultatea de Business și Turism din cadrul ASE. Asemeni Mariei Lungu, Alexandra a participat și ea la Survivor România 2023. Alexandra este pasionată de machiaj și iubește să călătoarească. Concurenta de la Survivor All Stars România a lucrat o perioadă și ca model. Mai mult decât atât, potrivit Fanatik, a defilat inclusiv pe podium la Paris Fashion Week.

„Numele meu este Alexandra Georgiana Ciomag. Am venit la Survivor ca să îmi depășesc limitele și să am parte de cea mai frumoasă experiență de viață și, de ce nu, să câștig”, spunea Alexandra Ciomag în prezentarea ei de la Survivor România 2023.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton