Maria Andria, probleme în cuplu pentru că vrea să-și mărească sânii și nu-și dorește acum copii. „E supărat. O perioadă grea în relația noastră!”

.

Cântăreața Maria Andria, cunoscută pentru piesa „Love in Dubai” se pregătește pentru o nouă operație de mărire a bustului, chiar dacă iubitul ei nu este de acord cu dorința ei. Artista spune că a luat în ultima vreme o serie de decizii care nu sunt deloc pe placul partenerului ei de viață.

Maria Andria are probleme în cuplu pentru că vrea să-și mărească sânii

Maria Andria vrea să schimbe ceva cu privire la aspectul ei fizic și se pregătește să ajungă pe masa de operație, pentru o intervenție de mărire a sânilor. Procedura se va face în Cipru, iar vedeta va scoate din buzunare circa 8.000 de euro pentru noile silicoane, despre care spune că sunt „de mare calitate”.

”O să mă operez la sâni. O să-mi pun 750 de ml. Data trecută când m-am operat nu mi-a plăcut, sunt mici, aveam înainte 450 de ml, apoi mi-am mai pus până la 550 ml, iar acum îmi pun 750 ml. Eu acum îmi pun silicon de la un brand american de mare calitate, e ca un sân adevărat.

În România nu mi-au plăcut. Siliconul de 400 era foarte mare, dar era foarte tare, nu mi-a plăcut. Acesta e foarte real. Trebuie să îți pui când mai mult ca să se vadă diferența. Aici în Cipru această operație costă 7500 de euro, dar va ajunge operația la 8000-8200 cu extra analize”,  a declarat Maria Andria pentru Spynews.

Artista a adăugat apoi că iubitul ei nu a fost de acord cu dorința ei de a-și mări bustul, ba chiar s-a supărat din acest motiv. Ea spune că relația lor este destul de delicată momentan, mai ales că i-a mărturisit și că nu vrea să devină mamă deocamdată. În plus, artista ar vrea să se lanseze pe plan muzical și în Turcia, dar iubitul este împotriva aceestei idei.

Citeşte şi: Imagini rare cu Vlăduța Lupău la 18 ani. A participat la „Miss Romândria 2009”, show prezentat de Mihaela Rădulescu

Citeşte și: Tragediile care i-au marcat viața actorului Marian Râlea. „Magicianul” și-a pierdut familia în același an. „N-a fost să fie!”

Citeşte şi: Maria Andria, fosta cucerire a lui Cătălin Scărlătescu, a pierdut o sarcină

Citeşte şi: Ce mare s-a făcut fiica Danielei Gyorfi! Maria e mândria familiei

”Iubitului meu îi e frică, că avem și o perioadă grea în relația noastră. Eu am decis că nu vreau acum să fac copii și de asta e supărat. Eu acum m-am pus să învățat și turca și o să scot o piesă în limba turcă, iar lui nu-i place deloc ideea asta. Eu vreau să-mi fac sâni mai mari ca să fiu mai sexy la videoclip, iar el nu e așa încântat de această idee.

Eu m-am dus la doctor fără să știe el de data asta. Data trecută el mi-a făcut cadou operația, iar acum m-am dus eu singură, el nu știa nimic. De două-trei zile a aflat că m-am programat la operație”, a mai zis Maria Andria.

Anul trecut, Maria Andria a făcut un stop cardio-respirator pe masa de operație

Artista a mers la medic pentru a i se îndepărta acidul hialuronic din coapse, care îi fusese injecatat pentru a scăpa de celulită. Dar în timpul intervenției, cântăreața a făcut un stop cardio-respirator.

„Am mers împreună cu Maria și mama ei la spital, era programată pentru operație. Avea probleme de la acidul hialuronic injectat în coapse. Medicul a spus că trebuie intervenit urgent, pentru că risca să facă infecție. Operația a durat foarte mult, mai mult decât ne așteptam.

Eram pe hol cu mama Mariei, iar la un moment dat, am văzut mai multe cadre medicale intrând în sala de operație, era agitație. Nimeni nu ne spunea nimic, chiar dacă noi întrebam insistent. Am aflat după ce a fost dusă la Terapie intensivă, ce s-a întâmplat de fapt. Maria a făcut stop cardio-respirator în timpul operației”, a declarat iubitul artistei pentru aceeași sursă amintită anterior.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton