Mara Bănică, reacție după ce a fost criticată pentru operațiile estetice: „Hai să vă spun un lucru!” Mesajul jurnalistei

.

Mara Bănică le-a răspuns celor care au criticat-o după cea mai recentă intervenție estetică.

În vârstă de 48 de ani, jurnalista a trecut pragul medicului estetician la sfârșitul anului trecut și a fost fotografiată de paparazzi de la Cancan.ro cu bandaje în zona capului și cu fața umflată. După ce imaginile au fost făcute publice, unele persoane au avut reacții negative cu privire la decizia jurnalistei de a-și face ajustări pentru îmbunătățirea aspectului fizic.

„N-a fost cel mai plăcut lucru din viața mea, dar asta-i situația”

Mara Bănică le-a răspuns celor care o critică prin intermediul unei filări recente, în care nu folosește filtru, ci se expune exact așa cum arată acum, la doar câteva zile după operație.

„Asta e fața mea încă bombardată, un pic umflată și așa mai departe. Hai să vă spun un lucru, nu este foarte plăcut nici să te prindă paparazzi cu fața extrem de umflată și extrem de bumbăcită, și vai de capul tău. Adică n-a fost cel mai plăcut lucru din viața mea, dar asta-i situația. În ceea ce îi privește pe cei care tot spun că ‘Domnule, vai, ce schimbare!’.

Nu e, măi, tot eu sunt. Îmbunătățită, e adevărat. Cred că întotdeauna am fost asumată și am recunoscut orice intervenție mi-am făcut atunci când am fost întrebată. Și da, cred că la 50 de ani oricine își dorește să arate bine și există intervenții care te pot îmbunătăți fără să devii vulgar, fără să devii la fel ca alții” – a transmis jurnalista pe contul său de Instagram, într-o filmare.

Mara Bănică a aflat de opiniile răutăcioase ale unora pentru că citește comentariile fanilor, chiar dacă unele sunt deranjante și jignitoare.

Adică uitați-vă la mine, n-am niciun fel de filtru, nu cred că sunt șablon. Așa cum au zis unele din doamne prin comentarii, pe care mărturisesc că le-am citit. Sunt tot eu și cel mai important e că personalitatea nu mi-o ia absolut nimeni. Și uite, nu știu câte persoane publice, în momentul ăsta, au tupeu să-și pună pe rețelele de socializare o filmare așa cum mi-o pun eu acum, fără niciun fel de filtru. Zero. Hai, la mulți ani!”, le-a spus Mara Bănică internauților.

Citeşte întreaga ştire: Mara Bănică, schimbată complet după ce a slăbit 13 kg. „În două luni. Am un program în care mănânci, nu te înfometezi!”

Citeşte şi: Mara Bănică, din nou pe masa de operație. Ce intervenție a suferit vedeta: „Nu-mi puteam ridica fetița în brațe”

Citeşte şi: Mara Bănică, de nerecunoscut după cea mai recentă intervenție estetică. Jurnalista a fost fotografiată cu capul bandajat

Citeşte şi: De ce a acceptat Mara Bănică să participe în sezonul 2 „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Operațiile și intervențiile estetice nu reprezintă o premieră pentru jurnalistă. Ea a mai apelat în trecut la diverse proceduri, printre care s-a numărat și un implant mamar.

“Am făcut o mare prostie acum niște ani. Sfătuiesc fetele să nu își mai pună implant. Erau atât de mari si grei că nu mai puteam de spate. Îmi pare rău că am avut silicoane prea mari. Nu am avut minte și nu am ascultat doctorul când eram tânără. Am zis că merge așa, nu a mers, a avut doctorul dreptate. Nu mai puteam ridica copilul în brațe, nu mai puteam sta de durere, durerea se ducea pe brațe, cervicala mă durea” – spunea ea, acum câțiva ani, regretând că și-a ales implanturi prea mari.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton