Mama Cristinei Rotaru, atac nou la adresa ginerelui Andrei Rotaru, de la „Insula Iubirii”. Ce imagini a postat cu el

.

Mama Cristinei Rotaru, Tanța Blonda, a avut o nouă reacție acidă în mediul online după ce a văzut imagini cu soțul fiicei sale, Andrei Rotaru, și ispita Diandra. Concurentul de la „Insula Iubirii” a fost surprins într-o filmare în care apare într-o piscină în prezența Diandrei.

Ce cuvinte acide a transmis mama Cristinei Rotaru ginerelui său

Andrei Rotaru a fost aspru criticat de mama partenerei sale după ce, într-o ieșire în natură, s-a arătat din nou foarte apropiat de ispita Diandra. Tanța Blonda s-a declarat dezamăgită de imaginile văzute și a transmis în mediul online un mesaj acid cu privire la ele.

„Mi-e scârbă de așa ginere” – au fost cuvintele Tanței Blonda, în spațiul online.

Nu este prima dată când mama Cristinei Rotaru iese în public pentru a-și spune părerea cu privire la ginerele său. Andrei Rotaru a mai fost criticat pentru infidelitatea de care a dat dovadă în emisiunea „Insula iubirii”.

Citeşte şi: Iustina de la Insula Iubirii, cu burtica de gravidă la vedere, la mare, alături de Cornel şi cei patru copii ai săi. Era însărcinată în timpul filmărilor? „Mi-a făcut-o intenţionat”

Citeşte şi: Cum le-a răspuns Cornel de la „Insula Iubirii” lui Speak şi lui Florin Ristei, după ce artiştii l-au luat la mişto în podcastul „Fierţi pe insulă”: „Îşi bat joc de material”

Citește şi: Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa ginerelui ei, după ce Andrei a picat testul fidelității la Insula Iubirii: „Nu cumva ești expirat demult?”

Citeşte şi: Motivul pentru care Marcel de la Insula Iubirii a plâns din cauza Mariei la TV: „De când m-a făcut măicuţa pe mine n-am văzut aşa ceva”

Andrei Rotaru și Cristina s-au dus în emisiunea matrimonială pentru a-și testa relația. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani, după ce s-au cunoscut într-o altă emisiune – „Mireasă pentru fiul meu”. Dar odată ajunși pe Insulă, Andrei s-a îndrăgostit de ispita Diandra, lucru care a deranjat-o pe mama Cristinei. Mai mult, Andrei și ispita și-au făcut tatuaje identice pentru a-și demonstra unul altuia dragostea. Cei doi și-au tatuat pe piele câte un soare, Andrei pe abdomen, iar ispita Diandra pe piept.

Tanța Blonda atac dur la adresa lui Andrei Rotaru

După filmări, Cristina și-a iertat soțul și i-a mai dat o șansă. Dar Tanța Blonda nu se poate abține să nu comenteze infidelitatea ginerelui, acum că emisiunea este difuzată la televizor.

În ce etică a vieții sau conduită etică se scrie că trebuie să îți trăiești fericirea lângă prima femeie, pe care o întâlnești, după 10 ani de căsătorie? Soția ta unde se află acum, în trăirile tale de macho man? Nu cumva ești expirat demult? Ea, soția ta, îți dă valoare. Tu, fără ea, în curând ești nul”, a scris Tanța Blonda în mediul online, după ce a văzut comportamentul lui Andrei Rotaru.

Tot pe rețelele de socialziare, Tanța Blonda a transmis un mesaj de susținere și de încurajare pentru fiica ei.

„Capul sus, fetița mamei! Nu ai de ce pleca capul! Să plece capul în pământ de rușine cine te-a adus aici și în batjocură, adică nu te merită și nu te respectă. Te iubesc, îngerul meu de copil! Insula Iubirii și-a dorit-o soțul tău, să-și arate de ce e capabil. Rușine, Andrei Rotaru!” – sunt cuvintele mamei Cristinei Rotaru.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton