Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit în SUA. Artista a lipsit de la marele eveniment

.

Mioara Antonescu, mama Andreei Antonescu, s-a căsătorit în Statele Unite ale Americii, după două decenii de relație.

Mama cântăreței a rămas văduvă în 2001, când soțul ei, Gheorghe Antonescu, tatăl Andreei, s-a stins fulgerător în urma unui stop cardiac. Mioara Antonescu l-a întâlnit pe Karol Szekeres, actualul partener de viață, la un an și jumătate după decesul lui Gheorghe, iar acum cei doi au decis să facă pasul cel mare.

Andreea Antonescu: „Nimic nu e mai frumos de atât, să fiu cu fetițele”

Potrivit cancan.ro, nunta Mioarei Antonescu a avut loc în Los Angeles, în cadru unei ceremonii restrânse, însă niciun membru al familiei Antonescu nu ar fi fost prezent.

Căsătoria mamei Andreei vine la scurt timp după ce Sienna, fata cea mare a artistei, de care Mioara a avut grijă în SUA o bună perioadă de timp, a ales să revină în România pentru a fi mai aproape de mama ei și se sora ei mai mică, Victoria Venice. Sienna a studiat o vreme în SUA, iar acum își continuă studiile aici.

„Ea a studiat acolo. Și, acum, de dragul fetiței celei mici, Venice, și al meu a decis să rămână aici. Fiică-mea a rămas cu mine. Urmează să o înscriu la școală, în clasa a șasea. Ea și-a dorit să rămână aici, dar era și visul meu să am fetele aici.

Dincolo de trăirile pe care le aveam eu, supărările, că aveam doi copii pe două continente și îmi era foarte greu, acum am inima împăcată. Nimic nu e mai frumos de atât, să fiu cu fetițele. Sunt foarte fericită, sunt liniștită. Nu mai am niciun necaz”, a declarat Andreea Antonescu pentru sursa precizată mai sus.

Andreea Antonescu: „Eu și Traian suntem în relații foarte bune”

Distanța dintre Andreea și Sienna, cât timp fata a locuit în America, a fost un mare obstacol în relația mamă-fiică.

„Îți dai seama, Sienna era acolo, fusul orar pe invers, încercam s-o prind la telefon când mergea sau se întorcea de la școală. Nici nu mai aveam posibilitatea să plec în America, așa, din zi și din noapte, cum făceam eu înainte, să stau cu Sienna. Acum, că stau amândouă aici, am dat reset la toată viața și mergem mai departe”, a mai spus artista.

Traian Spark, fostul soț al Andreei și tatăl Siennei, nu s-a opus mutării fetei în România, alături de mama ei, ci, din contră, a fost foarte fericit că acestea vor putea petrece mai mult timp împreună. Andreea și Traian au rămas în relații bune după divorț.

“Traian a spus că este foarte bucuros că eu și Sienna ne dorim același lucru, adică să fim împreună. Eu și Sienna ne doream să fim împreună și suntem fericite. Eu și Traian suntem în relații foarte bune. Nu știu dacă o să mai fiu cu el… Lucrurile astea nu se știu. Pentru astea nu ai cum să bagi niciodată mâna în foc. Nu poți să știi dacă se va întâmpla sau nu” – spunea Andreea Antonescu, acum câteva luni.

Foto – Facebook / Click.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton